Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@katulkaaaaaa a neoplatí sa ti kúpiť posuvný ráf, ktorý si nastavíš ako potrebuješ? ja mám taký nerezový a som veľmi spokojná. Aj keď možno hranaté nebudeš robiť často. Ja som hranatú ešte nepoťahovala, vyhýbam sa tomu ☹
ja sa neviem stále odhodlať na kvety na drôtiku....ledva som sa odhodlala zapichnúť tam včelu 😅
Prosím vás aký robíte čokoládový korpus. Chcem niečo k parížskemu krému a malinám k tomu.
@dajna11
@dadka212
@anibas ked nasa by chcela aj Mickeya aj Minnie,aj Pata a Mata,Hello Kitty,Macka pu a celu jeho druzinu...no co vybrat?Uz som uvazovala ze spravim komplet ale mini partiu a budu sediet okolo stola kde bude mini torta a to vsetko na ruzovom potahu.Akurat ze ma asi vystre nez ich spravim.Asi by som mala uz zacat 😀
ja uz PDT nikdy nekupim to sa neda ani s farbou zamiesat poriadne no hruza najlepsie je SMV alebo WI ta ide po masle

@dajna11 do kelu, to je drôtik ☹ . Tak ja sa k tomu asi nikdy neodhodlám, krásne 🙂