Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
adka_praha,zuba,katy1979,mariann2,desmodka,anibas,jeeej to ma tesi dakujem 🙂 🙂 🙂 moja dcera je taky dievcensky blazonko do aut hlavne ferrari-preto ten motiv
@livia76
@dada78
@jovanka81 Fifi je z MMF a vlastne všetko 😅
@pristela
@akme
@mizulienka
@vecernicci
@janulkamartinko
@dadka212
@vlada111
@eliska22
@mrka2
@zuba
Ďakujem všetkých za pochvalu 😵
... a hlavne za tie "lajky" ... páni to som veru od vás nečakala 😵 😵 😵 ďakujem
zdenallicka,lucula73,79zuzana, pristela,pipka,broucek2,maca77,evelin116 🙂dakujeeem 🙂
@dm1 teď koukám, že ti už nabídla i @broucek2....tak uvidíš...já bydlím kousek za Brnem a do Brna jezdím často...tak mě můžeš mít v záloze 🙂
dakujem za vsetky "like"...ja som este tolko v zivoe nedostala 🙂 ...
a cez vikend ma Vladko 2. narodeniny a ma byt farma....tak budem robit zvieratka cely tyzden 😎
@eliska22 krásná rychlovečka 😉
@katulkaaaaaa krásný balíček, perfektní barvička 🙂
@zuba super dortíik, jsi fakt šikovná, žes to stihla za takovou chvilku, já bych toho svýho od lednice neudržela ani párem volů 😀 😀
@vecernicci dakujem 😅 Natalka je z neho uplne nadsena! Nevedela sa rozhodnut ci ho mame rozkrojit alebo nie 😀
Dobré ráno, chtěla jsem Vás všechny poprosit, zda by jste mi neporadily recept na dort. Ořechový korpus, čokoládový krém a domácí marcipán. Jedeme s neteřemi na chatu oslavit jejich narozeniny a švagrová měla nechat upéct dort. Jenže to neudělala☹ Tak jsem si řekla, že bych dort zkusila udělat sama. Předem moc děkuji!🙂
@lusil2005 Ta je nadherna,urcite sa potesia 🙂
@lusil2005 teda - jen tak 🙂 nádhera, jak jsi dělala nakonec to vroubkování?
@maly_strom čokoládový krém - uvařit šlehačku 33% se 100 g čokolády na vaření, 70 g cukru a a 50 g kakaa jen chvíli nechat vřít, odstavit, hned zamíchat 125 g másla, nechat vychladit přes noc v ledničce a na druhý den vyšlehat, tento krém může i pod marcipán nebo potah
ořechový korpus jsem zatím nedělala, tak to poradí holky a domácí marcipán si najdi recept na str. 1 téhle diskuze od alionusky na hmotu z bonbonů haribo nebo můžeš zkusit ze sušeného mléka
@maly_strom orechový korpus tento je geniálny http://www.tortyodmamy.sk/content/orechova-torta
čokoládový krém robím tento a je super len nedávam heru ale maslo http://tortyodmamy.sk/varena-cokoladova-plnka?p...
a marcipán neviem, ja kupujem najradšej hotové poťahovky, ale na prvej strane diskusie je recept na marschmalow hmotu, tak skús baby s tým robia a sú spokojné 😉

@lusil2005 Janka mi odpisala na FB ze to kupila vo formickach ale teraz to nemaju