Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@mizulienka ja robim stale s malinami, kazdu chce s nimi cokoladovy krem, a este klasika s bananom, ale urcite najblizsie vyskusam s tymi visnami, to moze byt super 😝
@katy1979 nemala som dost transferu, tak povodny plan bol taky, ze okolo dat na obvod taky tensi pas stredom a na vrch tiez len tenke pasiky a ten trapny pokus o maslu... ta masla by aj celkom sla, tam sa to otlacilo normalne, len som spravila malo tych sluciek... 😒 problem bol v tom, ze ked som to polievala cokoladou, mala som riadne vychladenu tortu a ono to hned zacal tuhnut... 😒 no proste som to cele taaak dodrbala, ze hruza... ale tak na vlastnych chybach sa clovek uci najlepsie, ze... 🙄
@bzucinka2 tvari sa byt tiez taky husty... 🙂 skusim teda s tym a potom poviem... 🙂 aj ked nie som asi kto vie aky adept na nejake pripoviedky, co sa cokolady tyka... 😝 😅
som neskutočne nahnevaná a sklamaná, teraz mi bola známa vyzdvihnúť tovar u kamky a po ceste domov mi volala, že má takmer celú objednávku, okrem bieleho drôtika č. 26, ten drotik som súrne potrebovala a i napriek tomu, že je písaný ako SKLADOM ANO, tak ho nemali, keby som vedela, že nie je, objednám si iný. Teraz čo mám robiť? 😀
@adka_praha no neviem sice co by som robila na tvojom mieste ale asi by som sa vykaslala na transfer na torte a dala ho cely na tu maslu a tortu len poliala celu cokoladou. Tak vsak to clovek sa uci na vlastnych chybach. chutit bude urcite aj tak
@katy1979 chutit chuti, uz sme sa s teri do nej naviezli... 😀 no nabuduce to spravim s tymi transferovymi mantinelmi... ved ja tomu snad pridem na kobylku... 😅 ale dakujem... 😅
inak tu maslu- no ma nenapadlo, ze budem potrebovat viac... ale tak- nabuduuuce... 😅
@vlada111 Vladi ved mna z tej lalie az zaludok boli 😠 uz som drotiky odlozila a skusam iba tak to nejako zlepit, aj ked ani to minejde veru najlepsie 😒
ja by som najradsej iba detske, to mi aspon ako tak ide, ale tieto kvetinkove 😠 😠 😠
@mizulienka no som rada ze nad tym nematurujem iba ja 😀 😉
@mizulienka chvalia, a teraz co som robila vcera ten coko s visnami, tak uz mi dvaja z tej oslavy volali ze aj oni chcu taky 😅
@lusil2005 wow sa ti to riadne rozbehlo 🙂 Luci ty robis ten coko slahany nad parou hej?
das mi prosim nejake tipy na co si am davat pozor?
vajcia si najrpv troska preslahas a az potom ich davas nad paru? a voda ti stale vrie?
@yamahafazer ja nepomozem draha.Ja nemam vstavanu tak len odmontujem hadice ,povolim srobiky z dosky a ide krasne von
@mariann2 a nevolali ti, ze to nemaju, ci chces ten zbytok poslat? Mne volaju zakazdym zatial, ale vcera ma ubezpecovala, ze dnes mam balik doma a balika nikde 😠
@eliska22 je perfektny, ved vyzera uplne ako skutocny macko usko 🙂
@mizulienka ďakujem, si ma potešila 🙂
@yamahafazer já mám AEG a tam se odšroubujou takové boční lišty, co drží tu myčku v té skříňce a pak se už vytáhne ven, ani nemáme kolečka, jenom takové ty nožky, jak se šroubují a dá se jimi upravit výška.
no umyvacku vytiahol,ale hadice su ciste asi to bude ten ohrievac vody 😠 len to rozobere zajtra lebo mame tu naprd svetlo nic neni vidiet
mne sa s tými ružami tak nedarí, teraz som si farbila hmotu a taká hnusná červená mi z toho vznikla ☹ ☹ ☹
dala som tam červenú práškovú so žltou a hrôza ☹ snáď to zachráni, keď to potom nakoniec prebehnem perleťou 😅

@mizulienka napriklad viazanie mi nevadilo,lebo som to natesno po jednom viazala a potom si drotik vyhla ako som chcela, ale zo mna si priklad neber bo ja prvu kvetinu urobila a ani neviem co to je 😉