Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@vecernicci já právě dala málo minule oleje a použila med.. ted jsem měla kukuřičnej sirup a dala víc oleje, ale ne moc a už to bylo skvělý
@vecernicci budem len rada 🙂 dakujem.
Všem jsem polajkovala dorty, ale nestíhám osobně všem napsat, jakou jste udělaly krásu.
U nás se pro změnu betonovala podlaha na chodbě, přes kterou se chodí do všech pokojů i na záchod a koupelny, tak chodíme po deskách a malého asi padesátkrát za den přenáším z pokoje do pokoje, protože sám neumí přejít. Tak mám o zábavu postaráno. Do večera to vytvrdne, tak to si fakt oddechnu. 😝 😀 😀 😀 😝
@mizulienka Úžasná farba .. Krásna kombinácia a šikovné ručičky...😀
@marci2305 dakujem 🙂
Ahojte cukrárky.. Posielam svoje absolútne prvotiny.. Záhradka je pre svokru, som sa hnevala, mala som RDI ale to mi vôbec neschlo, odkveclo všetko zelené, čo malo pekne stáť 😠 nikdy viac táto hmota a Človeče nehnevaj sa je do škôlky, to je Sacherova torta s čokoládou a MMF marcipán, s tým sa mi robilo super.. A začína ma to baviť.. Vďaka za vaše nápady, často vás aspoň čítam..
@vecernicci - ďakujem, Ty mi vždy tak dobre poradíš 😀 . Ja som dala tiež tú, ktorú som mala doma, tak dúfam, že to bude OK 😅 . Dnes budem poobede vykrajovať medovníčky, tak som veeeeeľmi zvedavá 🙂
@dm1 - kráááááásne tortičky 😵
@mizulienka - ako vždy perfektná tortička 😵
@lamps - nááááádhernáááá tortička 😵
@anibas - perfektné sú obe tortičky 😵 😵 😵
aj ostatné kočky, krásne tortičky ste zasa popridávali 🙂 🙂 🙂
Jéj vám sa to páči? Aká som rada.. Ako to ale robíte, že máte ten poťah tak super hladký? Mne to robilo na kréme kopce aj keď som "žehlila" 😖 😖 Je to tým, že to RDI bolo mäkké?
@alenv já si do něj doma vařím glukózu a je taky super a skoro nic to nestojí 😉
@yamahafazer tak to nechapem ani ja fakt je to najjednoduchsie,posli ju za mnou 😀

@dm1 no super, prý měli, vždyť jsou 😉 fakt krásný dortíky, moc se ti povedly 😵 😵
@mizulienka no krásná, můžu se inspirovat? na pátek mám taky dělat kytičkovou 😉
@alenv no právě, když se vychytá konzistence, tak je super 🙂