Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@dadka212 by ma porazilo keby sa to mne stane 😝 . Ja zase neznasam na potahovanie smartflex straaasne mi lezie na nervy. Kym to rozgulam uz mi to tvrdne a ked to nebodaj chcem este kliestikovat uz pomali nemam co leob je to tvrde jak slak 😖 . Na modelovanie ok ale nepotahuje sa mi s tym dobre. Posledne 4 baliky amerikancov co mi poslala lucula som uz minula tak teraz neviem co veru budem umyvat cukriky zse 🤐
@adka_praha normalne si ma navnadila na tu cokoblbost a zasa sa do nej pustim a budem skusat kym sa to nepodari
babulky, nemate nahodou postup na postavicky Matka a Kubka?
@adka_praha mnaaaam, uzasne vyzera. hned by som si dala kusok 😉
baby ja som asi nenormálny slimák - s týmito pár medovníčkami som sa prplala 7 hodín 😖 ... ale chvalabohu už ich mám hotové. V pondelok pôjdu do Tomáškovej škôlky na Vianočné trhy, akurát mám problém s určením ceny - pomôžete mi?
Totiž ani netuším, koľko stojí med - ten čo mám doma som dávno kupovala, je tam kombinácia WI s cukrovou polevou, a patchwork som robila s kombináciou WI a Sugar flower pastou ( kilo stojí 16 € )
@zlatat med som kupovala domaci za 5eur kilo. Veru netusim ani ja co za medovniky jeden svietnik musim teraz urobit na pondelok aj tak s 10 medovnickami na ozdobu a netusim co zato 😖 . Teraz som bola vo Valasskych Klobukoch na trhoch a mali tam chalupky za 150 Kc neviem mne to prislo malo 😕

@yamahafazer
@bianca
dakujem vam... 😵