Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@marci2305 srdiecko spravi urcite velku radost 🙂
@larah Odozva bude asi taká, že ju zjeme spolu 😉
@katulkaaaaaa Ďakujem 😉 Dúfam, že áno...
@zklimekova jej, mohla by si mi napisat postup? dakujem
@marci2305 jejee to je milenéééé 😅
@alenv ja robim slahackove tiez casto, pre nas iba tie , ja moc nemam rada ked je v plnke maslo a ani pudingove mi nejak nesmakuju, ste ma tu rozmaznali holky 😉
Babyyy, potvrdene, specatene, kraasna červená netrhajuca sa mmf 😅 ja tú hlavu snad aj obleciem do šiat 😀 že zrovna cervene som si vymyslela, ale tak ja blbec robila som to bez rukavic 🙄
Ahojte babulky,
velmi dlho som tu nebola, moja najmladsia radost mi nedovoluje vas citat. Vidim len tie torty co vas mam na FB a ani tie nestiham velmi laikovat ale su nadherne. Maly je velmi narocny a v noci je priemerne 10 x hore. Vobec sa neda pri nom spat a ani velmi torty vypekat. No tu su aspon tie co som stihla.
Babeny,nemáte ma prosím niečim inšpirovať 🙂)) torta pre chlapa-policajta na narodky..vek má do 30 🙂 ešte neviem presne..ale nechcem žiadne korzo,ani zadočky 😀 ani pivka 😀 niečo také pekné,milé jednoduché ..vďaka za všetky nápady 🙂
@iwulka23 tu su tiez nejake inspiracie... snad nieco najdes 🙂 http://www.google.ie/search?q=police+cake&hl=en...

@pristela jáj, tak to je niekedy naozaj ťažké 😒 ale keĎ si už vybrali, tak dobre...