Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@bzucinka2 to co si do nej davala??? 😲 😀
ja som mu napisala ze tak okolo 200 eur, podla konecnej vahy. ale z vankusov sa dost orezava, ten posledny co som robila, bol 26cm priemer a vazil 4,5 kila. takze som ratala ze spodny priemer 40 cm - 7 kg, potom 35 cm 6kg, potom 30 cm 5kg, potom 25cm 4,5kg, 20cm 3kg, a 15cm 1,5kg. fuuuha, to je dost! oki, som mu napisala ze som to preratavala a moze ratat aj okolo 250 eur... ach jaj. nech to odriekne nech to odriekne, alebo aspon zmensi!
a na aky podnos mam taku "kravu" dat??? 🤐
@lusil2005 no ´hlavne na hrubu. aj tak si neviem predstavit ten prevoz aby sa to nezosypalo plus prenasanie. neviem ci by som im takuto kravu radsej nedoniesla osobne a poskladala na mieste. vsak to ani skladovat nie je kde. no mala si mu povedat dvojnasobnu cenu mozno potom by to nezobral
@abriela spravne, je velmi pekna, ta modra co si zvazovala by tam ozaj dost kricala.
@kvojtanikova dakujem. Ked som ju v noci dorobila, kricala mi tam aj ta ruzova na hnedej. Rano bol uz pohlad lepsi a kolegyni sa pacila.
@katy1979 no ved to, urcite budem davat stredovu tycku cez vsetky poschodia, alebo aspon cez spodnych 5... ma to byt v marci, tak hadam na balkone torta prezije. rozmyslam ze dam dokopy spodne styri, a horne dve by som dala navrch tam na mieste. to by bolo uz aspon trosku nositelnejsie.
@lusil2005 Za takovou práci bych si vzala těch eur klidně i 300,-. Napočítala jsem 27kg (ty tvoje součty) x 10 eur/kg + podložka + výztuže.. případně plus doprava na místo...

@miciatko tak to si čarodejnica 😀 😀 😀 , lebo ja vždy, keď som zafarbila, tak áno dalo sa s ňou ako tak robiť, ale dosť na prd .....a teraz je nenormálna tá hmota 😵 😵 😵 😵