Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@stankapk jej to je zlatééééééééééé
@katulkaaaaaa krásnučká tortička
@mariann2 krásne dielka
@eliska22 prekrásne tortičky
@adka_praha krásna tortička aj víla
@miciatko krásna
@mizulienka nádherná torta
@janulkamartinko všetko najlepšie, veľa zdravíčka a nech je stále veselý a poslúcha maminku 🙂
@zklimekova krásne
@lamps 🙂 zlatá. To bola aj obľúbená rozprávka nie?
ahojte kočky,užž zasa idem po radu.......náhodou ste nerobvili tortu tak že na vrchu bola šlahačka a to ste ešte celé poliali čokoládou?????mám obavy aby sa šlahačka nepustila ked by sa polievala polevou,či to bude držať,bo taký je recept a tak by som to chcela urobibť 😀 😀
@vecernicci super, ale teda dostať toto moja dcéra k 15 ke, tak neviem, neviem či by som neskolabovala 😀 😀 😀
@eliska22 není to snad moc vulgární, ne?
@vecernicci a oni si to tak přáli? Nebo pro koho to máš 😀 😀 😀 tak kdbych to dostala já v 15 tak by mě to rozveselilo
@vecernicci v pohode je tá tortička, mne sa páči 😉
@alenv to chtěla paní pro vnučku 😀 ale chtěla reálnýho 3D, ale to jsem odmítla, to dělat nechci, tohle je takový srandovní,jsem jí říkala, že jen srandovního nebo nic 😝 tak souhlasila, hlavně když tam bude 😀 😀 😀
@vecernicci ukazovala som teraz tú foto torty mm a ten, že a to je čo??? 😀 😀 😀 až neskôr mu zaplo 😀
@vecernicci 😀 😀 😀
@vecernicci nie je to vobec vulgarne, je to sranda a pre pubertacku ako stvorene.. videla som teda naozaj vulgarne torty tohto typu a to sa s tym naozaj neda porovnat. super s tymi lupienkami 😉 😀
ahoj holky, přidávám včera dodělaný 8 kg dortík, od prsou do pasu plněný tím pribináčkovým krémem, co jste tu o něm psaly, je výýborný a od pasu dolu kávovo-karamelový, co tu myslím @lamps dávala receptík, taky moooc dobrý 😵 🙂 . s dortem jsem se trochu "prala", je to můj druhý 3D dort a hlavně první takhle veliký na potahování, takže není 100%, ale napodruhé už snad bude 😀
@vecernicci tak toto je prvé mužské tortové prirodzenie, ktoré je aj chutné 😀
@vecernicci no pokud chtěla 3D 😀 😀 😀 😀 😀 😀 tak tohle opravdu vulgární není.. ale teda babička je číslo 😀 😀 😀
@dajna11 Pri polievani musis mat vhodnu teplotu cokolady, aby sa netopila pod teplou polevou slahacka. Robila som parizsku slahacku, polievala coko polevou - smotana, cokolada.
Minuly tyzdne som vyskusala aj parizsku slahacku a na nu potahovku z MMF. Tortu som robila v piatok o 23tej, v sobotu do vecera bola potahovka v pohode, no v nedelu sa uz zacala topit.

@lusil2005 ten vankusik je naaaaadherny 😵