Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@louisviffon MMF nezafarbiš na tmavo , ale zafarbíš čokoMMF ,kusok dozadu tu hodila recept pristela ,aj ja som to vyskušala ,je to fajn 🙂 🙂 🙂
@awooojky ahoj, no je to na tebe 🙂 Ale ja osobne si myslim, ze to je ako varit obed, nie nejaka namahava fyzicka praca niekde v zahrade. Ja aj v nedelu niekedy peciem kolaciky a nepovazujem to za hriech. V nedelu tiez nepracujem (teda ked som chodila do prace a vysla mi robit nedela to bolo ine) ale varenie a pecenie nepovazujem za pracu 🙂
@larah ďakujem pozrela som 🙂 ... a na napr. žlto, zeleno, modro sa dá pekne zafarbiť? .. a gélové farby sú dobré? 😉
maminy čo myslíte? cca koľko Kg hmoty na poťahovanie treba na dvojposchodovú tortu? 😎
@yamahafazer a všetky ostatné babule, ďakujem za "páči sa mi", idem teraz pokukať čo ste popridávali
a som zabudla @lamps - každá torta je neskutočne nádherná, ale dinovia sú úplne že pecka
@louisviffon pozri str.2385 mam tortičku poťah je zo šmolkových +trošku žltá a postavičky su z čoko MMF a farby z drogérky zmiešané
@louisviffon zalezi na aku velku....
@louisviffon áááá ten poťah je z 1 balíčka cukríkov a ešte mi zostalo
@larah aká zlatá tortička 🙂
@lucka_o ...no okrúhlu formu mám s priemerom 26 cm a druhé poschodie by bolo o čosi menšie a na výšku ešte netuším 😀 ...asi kilo nebude stačiť ak by som robila s K2?
a keď budem poťahovať okrúhlu, tak poťah sa dá pekne vyrovnať na tortičku? .. zatiaľ som robila len obdlžnik a štvorec a vlasy som si trhala 😵
@louisviffon ahoj, zalezi na tom aku velku chces tortu...ja napr. na tortu s priemerom23 cm potrebujem asi 750 hmoty na potah. A podla toho si potom vypocitaj na vacsiu alebo na mensiu torticku 😉
@njonja parádna –fakt vydarená
@mizulineka čo je na nej nepodarené, je krásna – ako každá tvoja
@dajna11 parádna
@yamahafazer – parádne slané, macko vyzerá super
@livia76 – peknučká a farby sú veľmi pekné
@vecernicci – wau – parádne tortičky
@79zuzana ďakujem 🙂 a z koľkých korpusov robíš?
kočky ten pribináčikový krém dávate aj pod poťahovku???
@louisviffon tu okruhlu 23 cm robim korpus zo 6 vajicok a prerezujem ho na 3x takze su tri cesta a dvakrat plnka 🙂

dievcata, dakujem velmi pekne... 😉 zatial si trufam, len na taketo jednoduche... a to, ze som bez zahybov potiahla srdiecko, je super uspech... 😀 😀 😀