Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@vecernicci chtěla jsem se zeptat na čokoládový korpus, děláš nějaký? Můj je podle mě mňamka, mamka ho teď chutnala a říká jestli nejde ubrat čoko na vaření a dodat do "g" třeba ledové kaštany? nevíš?
holky, dají se muffiny péct na plechu stím, že naplním tětsem jen ty papírové košíčky, třeba bych nechala 3ks v sobě?
@florentina ono to staci niekto dava dovnutra este spajdlu ta to isti. Ja pouzivam original cukrrasu vyztuz to je taka palicka
@reruna ja som donedavna mala tiez mmf taku drsnejsiu, ale dosli mi amerikace, a robila som z umyvanych rubino po sto rokoch. dala som aj trochu viac cery, a ten potah bol ako zrkadlo 😕 fakt uuuplne hladucky. dnes som potahovala so SFV a nebolo to take hladke ako ta mmf. normalne keby som mala na vyber, potiahnem radsej s tou mmf (aj keby to nebolo niekolkonasobne lacnejsie 😀 )
sranda ako každej vyhovuje niečo iné, ja som mala 2x PDT, potom som mala SFV, z toho som ale robila len postavičky, kvety to išlo super, s tou som bola spokojná, ale ja fičím na mmf 😀 😀 😀 už niečo cez rok 😝 a teraz, keď do nej najnovšie ešte pacnem tú čokoládu bielu, tak to Vám je paráda 😵 😵 😵
Dnes som sa vybujačila v kuchyni 🙂 pre malého Alexíka k meninkám 🙂)) musela som si nájsť nejaký dovod na pečenie..🙂 tak aspon taká mini mini k meninkám-má asi 1,5kila 😀
kocky o cm je ten program bajecne torty na prima love?oplati sa to pozerat?
no ja som aj chcela nejaku kupovanu hmotu na modelovanie , ale ked vzdy ich napisete 10 a kazdej vyhovuje ine, a mne sa zas neoplati kupovat vo velkom alebo viac dtruhov, by som to nemala kde minut ja nemozem vela piect ☹ a tak som dosla na tu coko mmf a uz nezmenim ani za šlaka 😝 😀 😀
No ale po dnešku s MMF už ani nedoktnem ..neviem čomu,ale otrasne sa mi snou robiloo :(( asi som mala zle spracovaný alebo čo..ale nedalo sa :( s horkou biedou som to spongeboba dokončila...a to mám na svadbu robiť v marci :(

@mia114 ja som pre 30 ludi piekla na velkost plechu, takze pre 50 urcite velkost plechu.