Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@hobitkova ja mam tiez len tuto ubohu 😒 😀 😀 😀 😀
babulky, ake drotiky pouzivate na kvety? musim si ist nakupit znova nejake, a neviem ake, minule som mala take 28 a tie boli uplne nanic, tenke moooc. a zase aby neboli moc hrube 😕 ?? dakuje
inac poviem vam, ze mam des den dnes, od vcera ma boli z chrbtice cele telo, tak cakam na vyzledky od lekara, deti su obe doma chore, a to msom dnes po nocnej tak som este ani nespala, snad bude zajtra lepsie, zatial tento tyzden torty nemam tak uvidim do konca tyzdna.
@dadka212 ja som robila babu vo vani pre na 55
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=15750201...
ahojte baby, chcem VAs poprosit o nejaky super receptik na slahackovo jogurtovu plnku....zakaznici maju taku poziadavku,,,,no nechcem riskovat....dakujeeeeeeeeeeeeeeem 🙂
@lucka_o ja robim tuto : 500 ml slahacky,500 ml bieleho jogurtu,cukor podla chuti.Ked robis zo zivosicnej aj stuzovac slahacky.Vyslaha sa slahacka do tuha,prida sa jogurt,cukor,preslaha sa a hotovo.Ja pouzivam raastlinu Hole z Milk Agra,je to tuhe az az aj bez stuzovaca.Toto mnozstvo je az na priemer korpusu 28-30,ked mas klasiku 24,je to strasne vela.Staci ti aj tak 350-400 ml z kazdeho.Väcsinou to kombinujem s lesnym ovocim 😉

@lusil2005 ja by som tam tiež nič nedávala, takto je sama o sebe krásna 🙂