Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
holky jak by jste udělali tento písek http://www.flickr.com/photos/25863947@N05/25452...
@anibas pozerám práve postupy na mickey mousa a neviem či si na to trúfam 😝
asi objednám malej na tortu jedlý papier .. ale píšu tam že nemože prísť do kontaktu s vodou ani s plnkou..
ake s tým máte skúsenosti? neláme sa papier pri krájaní torty?? ja som ho jedla naposledy ako dieta 😀
Ahojte, ešte je teplá 🙂 Proporcie sú katastrofálne, to keby videl nejaký zoológ, tak si pomyslí, že som vynašla nový živočíšny druh, ale kašľať na to, deťom je to aj tak jedno 😉
Zajtra máme oslavu s kamošmi, tak som to robila pre ich malú oslávenkyňu
A idem si poslintať nad vašimi tortami, dnes som sa naliala kávou, tak asi tak skoro nezaspím 😅
dakujem vá m kočky za lajky,moc sa im teším... 😀
@alenv Nadrtila bych si piškoty nebo nějaké sušenky..🙂
@zuul já dávám karamelovou nebo čokoládovou 😉
@alenv podle mně je to třtinový cukr, vypadá úplně jako písek, včera jsem si ho koupila 😉
@zdenallicka n o jooo díky😀
@vecernicci já ho právě domá mám a je víc takovej hrubší
🙄 neviem preco mi foto takto nacitava stale nalezato ked fotim na vysku, v pocitaci su ok 😒
inak baby, je to normalne, ze ked mam otlaceny vzor na potahovke, tak sa to horsie uhladzuje na spodku? som mala s tym trosku problem 😖 ale hadam im nebude vadit
@zdenallicka jsou nádherné 😉
@yamahafazer super
@ajka82 krása

@anibas budem túžobne očakávať 🙂 jeej a tu je nejaký ohňostrooooj 😀 niekde je žúrka a ja som tuuu??? sakraa 😀 😀 😀