Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
práve sa učím aj ja vytvoriť nejakú tortu z MMF hmoty,celkom sa vydarila na to,že je to môj prvý pokus. ale prosím vás,čím mám "prilepiť" jednu vrstvu na druhú? myslím tak,že torta je obalená jedným kusom a na vrch idem položiť druhú - nejaký iný kúsok - tvar niečoho ako na ozdobu, čo mám spraviť aby to tak dobre držalo na sebe?
@nikuska265 - mozes aj vodou..spodok tej druhej hmoty tak jemne pretri vodou, nie vela, aby ti nevytiekla a neroztopila potah okolo
@mima595 ďakujem, idem hneď vyskúšať,lebo som tu tam zatiaľ len tak položila 😀
@nikuska265 - aj ked polozis s tak jemne "potlakas" 😉 rukou, tak by mala drzat
@blcha stačí ked si otvoríš stránku torty od mamy v galérii máš na túto tématiku tortičiek spústu
@mamina1978 prestaaaaaň veď sú nádhernééééééééé myšurky joj aj by som si hneď jednu dala 😝 za ten chvoscik 😀
@mamina1978 mne tu dcéra kričí mýýýš na tortu, mýýýš na tortu...mamina uobila? 😀 ja že nie mamina ide modelovať iné a ona že chce mýýýš 😀
@janula.h Tak to vysvetli prosim mojim pubertakom 😔
@dadka212 jej poziciam si tvoju dcerku na dnes 😉 .....zlata je...... 🙂 😵 😵
@mamina1978 myšky nemajú chybu - hlavne tá spiaca s plným bruškom 😀 . A margarétky budú úplne super ak tie lupienky ešte viac popritláčaš a paličku po nich tak pogúľaš 😉
@mamina1978 a Ty sa pýtaš pubertiaka????? 😀 mamiiiiiiiiiiiiiiiiii 😝 😝 😝 aj keby boli autentické povedali by nejakú somarinu 😉
@mamina1978 myšky jsou super, puberťáků se neptej 😀
@daducha nádherná růže, jako živá, k nerozeznání!!! 🙂
Krásné dorty máte všechny! Fakt super!!!
@janula.h Ved to, ze som sa ich ani nepytala, oni si totiz brblu, tak ci tak 😒
@mamina1978 Mysky su krasne a ja margaretky co si tu davala.
@mamina1978 nooo neviem či by si to s ňou vydržala 😅
@janula.h jéj tá je krásna 😵
Dievcata, dakujem vam vsetkym za povzbudujuce slova......to potesi, ze vidite v nich tiez mysate potvorky- mysky 🙂 🙂
Ale teda som rada, ze 13 torta je nastastie len raz trinasta 😉
@dadka212 ale urcite by som to mala ovela lahsie s tvojou dcerkou ako s mojimi 4 chlapmi 😉 😀 😀 😀
teda vlastne piatimi...😉)))
@ mamina1978 ale, ved tie mysky su plne paradne🙂
zenicky, aky pomer cery cukru a farby sa vam najlepsie osvedcil na pokus o stencils?🙂)))kujeeeeeeeem

@ajka82 ja by som mohla predviest akurat ako odhanat deti od stola. vobec nepeciem aaaaaaaaa
vsetkym babam z temy VZDAVAM HOLD ake su perfektne. takto v piatok a v sobotu sa sem chodim virtualne najest sladkeho 😀 😀