Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
já chci taky vidět somářika,hlavně nevím co to znamená ve slovenštině 😅 tak jsem o to víc zvědavá.
@kamilecka: krásný dort,k nerozeznání od předlohy.
@dm1 ty mi děláš chutě,a vážně si tam nedala pravý řízek?
Jinak já přidávám svojí panenku pro Nelinku k roku. Líp mi to odfotit nešlo,mám půjčený foták od tchána a neumím s ním.
aha somárik je oslík,už vím. mi to nedalo,našla jsem to na netu. A to děláš normálního nebo ijáčka?
@beruska2x no to ma čaká tento víkend 😉 Ale dík,že myslíš na mna.Už mám bobky a som zvedavá ako sa bude dariť.Lebo posledná hmota bola pohroma.Neviem prečo ale sa mi strááášne trhala.valionuska som sa ťa chcela opýtať či nevieš prečo ked som dala cukríky do mikri a ešte ani neboli nafuknuté ake v miske bolo kopec tekutiny. 😕 To som dala prvý krát pred zohrievaním aromu.Mohlo to byť tým?Bola som zúfala z toho.Tak vela cukru som ešte nedala ako na posledy. 😠 ☹ ☹
@kamilecka dakujem za pochvalu. keby nie rad co mi dali baby na dortomanii ako spravit salat a tak tak to urcite nespravim. a nabuduce uz viem co robit inak aby som mala menej nervov pri tom. A super je ze som na nu minula zbytky MMF co som mala len neceleho pol balicka som dorabala lebo som nemala uz bielu na lem okolo torty
@kamilecka robila som to pre svagra. A salat som robila tak ze som si najskor z hmoty spravila zemiaky a mrkvu - to som robila cez to pretlacatko na zemiaky co je origos a potom vymodelovala kukuricu a hrach. a ked to vytvrdlo tak som tam pridala majonezu 😀 z piping gelu /aj na jazierka sa pouziva/ ktore som zafarbila kvapkou beloby a troskou zltej farby. cele som to zamiesala a bolo hotovo
@alionuska - to je neskutočné aké torty dokážeš. to je ako čarovanie.. nádhera...
Ali, super!! 🙂 Z čeho jsi udělala mihálnice? 🙂

@alionuska a ako sa ti potahuju take tvary? aj tie postavicky z puncoviny, to ako potahujes? neviem si to dost dobre predstavit 😕 ja mam teraz stres, ako potiahnem ten hrad, asi by to chcelo zvlast boky a zvlast vrch, len ako mam urobit tie spoje ☹ to sa mi z mmf nikdy nepodarilo tak pekne, aby to vyzeralo nejak normalne.