Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@mizulienka určitě jim chutnat bude, pro mě to byla taková jiná chuť než třeba pečené kaštany.
@mizulienka a miesto tvarohu pyre? Inak skvely napad - spravim to takto aj ja. Dakujem.
Moj drahy velmi casto spomina, ako pocas VS v BA chodili do cukrarne na gastonovy pohar a vraj to bolo uzasne. Preto mu chcem spravit taku plnku aj ked ja som gastanove pyre este nikdy nejedla 🙂
@abriela aj s tvarohom, normalne ako robis pribinak, slahacku vyslahas, do toho smotanu a tvaroh a nakoniec ole a uplne nakoniec som zaslahala to gastanove pyre
@abriela nezanikne, pribinák tak ako je recept +gastanove pyre je bombovýýýýýýý 😵 😵 😵 a vlastne pyre si tam mozes dat kolko len chces 😀 v pohode aj dve kocky 😀 ale ono je ho cítit aj jednu . aa rada , ked sa robi pribinak je zbytocne!!! slahat zvlast slahacku!!!! netreba to , staci ju tam len vyliat a pridat vsetko ostatne, zamiesat a na koniec dat creme ole
Holky , prosim , prosim , pekne prosím 😀 pod cim mam hladať tu hviezdu čo Rapunzel kreslila stále ? naj taka ta farebna co kreslila kriedami na zem na tom námesti 😀
@mizulienka @aduskatt @pristela
Dakujem kocky za radu, uz sa normalne tesim, ako to bude chutit 😉
@mizulienka no Luci už prenášam, ale zatiaľ sa dá. Brucho mám v pohode, nie veľmi veľké, aj celkom fajn vládzem, len to čakanie je na nervy.

@jakelina hehe tak snad imt o bude aspon trocha chutit, inac si o mojom tortovani pomyslia svoje 😀 😀