Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@evena maju ich v www.peceniehrou.sk , ale teraz som pozerala, ze akurat ju nemaju....
pisem ako talian... 😀
Jasné aj mne to pomohlo ked som kukuč robila 😀 😀 😀
s rozkrajanim torty je to u nas podobne - svokra by najradsej vsetky pchala na pamiatku do mrazaku 😀
tak ako na potvoru sa mi teraz ta rastlinna slahacka paradne vyslahala 😠 jovokrem s broskynami mi MM ofrflal, ale aspon viac ostane 😀
babule, kde kupujete potr. farbivo na tortu? ja osm malej chcela urobiť lienku, lenže problém zohnať potr. farbivo. ani vo velkých obchodoch, ani v malých, ani v drogerke a so sviečkami to bolo to isté..takže namiesto lienky bol len kopček s lentilkami - moja fantázia sa akosi nepretrhne- s ružovým vymodelovaným mackom, ktorý do druhého dna fotenia akosi "spadol".ale radosť bola velká...a aj moja, že sa marcipán s marshmalow podaril🙂)
@susika praskove maju skoro vsade- aj u nas v malom obchodiku a urcite v Tescu som videla a v Kauflande na 100%....
ja pouzivam gelove z netu napr.- www.pecenie hrou.sk ..s tymi sa pracuje velmi dobre a da sa s nimi aj malovat po povrchu ak by si chcela syte farby...
Siso, ten je krásný!!!! 😵
Jak jsi dělla ten "vzorek"? Naředila sis potahovku a stříkala sáčkem? A tulipány jsou nádherné!!!!
@zdenallicka dakujem 🙂 ale tie tulipany vobec nie su vypracovane, ani neboli stuhnute, tak sa mi to nedalo poriadne naaranzovat a o 4tej rano uz sa mi ani nechcelo 😀 😝 vzor som striekala sackom a je to len zafarbena bielkova hmota ako na pernicky. pri tom mi uz aj moja mala nocna sova asistovala, drgala, prsty pchala do torty... 😀 ale ved je len pre nas a bolo mi luto nechat ju neozdobenu
@vinka waaaw, ten kosik je nadherny 😵 😵 😵 to si rucne vypletala? velmi pekny vyplet ma. a tie broskyne su pecene, ci si obalovala puncovinu? fakt krasa.
a ja nie som nikdy so sebou spokojna, vzdy to moze byt lepsie 😀 a konkretne tuto som ani neuhladzala, pred potahovanim sa mi chladila asi 20 minut, len som to tam vsetko naplieskala, takze tak 😀
inak ta moja zakaznicka bola uplne uzasna, vela veci mi doniesla zo svojej zrusenej cukrarne 😵 😵 😵 tak mozem zas skusat 😀
opravujem - boli to marhule. este asi spim, 4 hodiny su pre mna nejak malo 😝 😀
http://www.tortyodmamy.sk/?q=svadobne/svadobna-...
Baby takú chce.Je to iba biela farba?Nieje tam žiadna perleť? 😕 Nepríde mi komplikovaná
Si aj ja myslím,že by som to mohla zvládnuť. 😉

@nadulici tak ten Pat a Mat bol upečený pre môjho synátora 😉
Doma sme všetci jasali nad tortou...som zvedavá na zajtrajšie očká môjho synátora 😉