Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@pralinka25 boli to bielka nad parou robené s cukrom a potom modrou farbou potierané 🙂
Já mám oba dorty odevzdané, oba se líbily, byly to dvě mladé a šikovné kočky. Obdivovaly to ze všech stran, tak dnes mám dobrý pocit. Někdy to lidi vezmou a ani slovo, to je takové divné. 😒
@janula.h tedaaaaa dievca klobuk dole..si si makla..ale vyslekok nadhera..tlieskam 😉 😉 😉 😉
@lamps Andrejka..nadherna farebna..torticka a tie kvietky uzasneeeeeeeeeeeeeeee 😉 😉 😉 😀
baby myslíte že by som mohla nahradiť sójovú múku do likérových špicov normálnou múkou?
@pristela juuuuuuuuuuuuj 😵 😵 😵 😵 😵 😵 vďakaaaaaaa
@bambula1307 vďakaaaa
baby fakt si moc cením vaše páčitka CMUUK vám veľký 😀 a pritom v pondelok som ešte nemala ani tušáka mala som robiť klavír a volala mi baba že to ruší že presúvajú oslavu a ja že oki a o 15 min mi druhá pani volá,že potrebuje tortu 😀 a to som ešte nevedela akú 😝
@janula.h nádherná 😉

@mrka2 šest se nás nevejde do auta víš 😒 😀 😒 😀