Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Prosím vás, do akých krémov používate mascarpone? Ja som zatiaľ použila len ku krému z čoko a šľahačky. Robievate aj iné?
@pristela divcence tie ruske sranky obcas nefunguju..treba skusit neskor..kotvie precco ..ci porucha vo vedeni..ci ine...
teraz to ide. 😉
@1katuska73 krasnu mas pivonku, akou vykrajovackou robkas? dakujem 😉
@luciahromadkova fotopostup na baletne spicky tusim zhanala 😉
@bambula1307
@pipka
@ajka82 ha holky este že som ich práve domodelovala 😠 hm , nevadí , aj tak dakujeeeem teraz mi to uz slo otvorit 🙄 😀
@1katuska73 ta pivonka je nááádhernááá
ufff tak to bol zasa týždeň 😝 😝 😝 😝 😝 čo si na mňa ešte vymyslia ☹ tapetkááá: prilba a la Valentino Rossi, kopačky Mercurial RC Chelsea, na dvojoslavu narodeniny a PSP v jeden deň pokus o Rapunze 😝 , potom je tu tá torta s rukavicami loptou a mala tam byť bránka, ale viac sa mi tam páčila len sieť, motorová píla v reálnej veľkosti, čierna som bola celá 😝 😝 😝 😝 , a posledná je na birmovku 😝 takto si to dievčina rozkázala - ja to nechápem, ale čo už o mňa tu nejde 😝
Baby viete mi poradit, chcem upiect jadransku tortu pre moju Natalku na krstiny len neviem ako ozdobit vrch torty??
@krpcok
zavisi od toho aka je to torta, lebo tu zvacsa zdobime z potahovej hmoty a z tej hmoty sa modeluju aj ozdoby
inspiracie najdes tu http://www.google.sk/search?hl=sk&site=imghp&tb...
aj tu
http://www.google.sk/search?hl=sk&biw=1066&bih=...
alebo pozri zopar stran dozadu inspiruj sa urcite najdes vselijake 😉 , potom sa pytaj co potrebujes
@luciahromadkova dakujem krasne idem to popozerat 😉
@luciahromadkova vyzeraju uzasne ale na mna velmi komplikovane nakolko som to este nerobila 😓
@bambula1307 na tulipany od činana
@1katuska73 z akej vykrajovačky si robila tú pivonku? je krááááááááásna 😵
@1katuska73 a.......už som sa dočítala 😀
Poradte nejaky dobry recept na korpus na tortu,nakolko moje su nejake zbite...
prosim vas, aku by ste urobili jednoduchu torticku (som zaciatocnicka) pre 8-rocneho chlapca? vobec neviem, s cim sa teraz hrava a co ho bavi ☹ ma to byt prekvapko

@pristela dakujem pekne 😉