Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
mam ešte k vam prosbu, kolko by ste vzali za tu poslednú tortičku s tím psikom a mačkou? ma 4,330 a priemer 35..a pas a mačku som modelovala...dakujem
@florentina 😀 😀 😀 šak neboj, ja som tiež mala na mále, našťastie ma dosť zavčasu osvietilo 😀 😀
@mia1111 presne ako píšeš, ľudia by chceli za 20 Eur zázraky, podľa mňa nemajú ani šajnu, čo je s tým za robota, hlavne teda s tým ozdobovaním, čože upiecť korpus a naplniť je to najmenej. Tiež používam len kvalitné suroviny, žiadne margaríny lacné šľahačky atď. a ľudia to cítia, teda aspoň zatiaľ mi chuť veľmi chvália, a chcem aby to tak ostalo i naďalej... ale s tou cenou vidím na nich, že nie sú zmierení, že torta môže toľko stáť... 😒
@viera6 ten delfín je úúúžasnýýý 😵
Ja som v piatok zrušila susedku, chcela tortu koňa - odmietla som 😀 😀 😀 Môj čas je drahý, aby som ho zabila tvorením koňa, ktorý sa aj tak nebude podobať a ktovie koľko € chce investovať do torty 😀 😀
@maya30 Paradne torty, ta domcekova vyzera uplne luxusne 🙂 Inak netusim kto je cotton&cosi 😅 ale fotila som to na baliacom papieri. Videla som kdesi na nete taky navod na fotenie. Dam si stolicku k oknu, na nu baliaci papier a z druhej strany, oproti oknu, bielu plachtu aby odrazala svetlo... funguje to... teda fotim cez den a nie v noci 😀
@halienka ta piramida je uzasna.... normalne, ze mi to vyrazilo dych... suprova 😉
@rachel36a krasne su 🙂
Pro mé děťuly k MDD přilétlo beruškové komando 😀. Nejsou vůbec dokonalé, mají dost nedostatků, ale bylo to narychlo a dětem to vůbec nevadilo. 🙂 Zkoušela jsem nové misky z Ikei a také jsem domácí mléčný marcipán nahradila Montanou. Chtěla jsem vědět, jaká je, když jste ji tu tak chválily 🙂 . Hotová byla rychle, krásně se mi s ní pracovalo, ale ta chuť prostě není ono. Je dobrá, ale mléčňák to není, to je naše srdcovka 😀 . Jen mi vadilo, že kdykoli jsem dorty vyndala z lednice, za chvíli začaly být lepkavé a barvy trošku pouštěly. Jak šly do lednice, tak super suché... Tak nevím. Možná je dost vlhko, když pořád venku tak cedí? 😖 Kakaový korpus, mascarpone s čokoládou a jahodami. 🙂 Omlouvám se za fotky.
nádherné tortičky 😵
@lucka_o ty riadne makáš 😉 krása-a tá včielkaaaaa 😵 🙂
@macamac mala to byť 60 😀 ale také čísla veľké ale sme sa nepochopili lebo ona mi napísala takú ako tá 60 a ja že ok a tá pani asi pred 3 mes brala odomna takú na 60 ako som teraz urobila ja som myslela že chce tú a ona chcela číslice 😀 tak som sa pred ňou zosypala rozplakala unavená do pol 4 so makala a ráno zase a bolo 😀
@janula.h Nádherné tortičky
ahojte dievcata poradili by ste mi prirodne farbiva do plnky piskoty???chcem malemu piect len nechcem aby to bolo velmi skodlive dakujem
Dievcata pomoc.....prvykrat som kupila smartlex.... a je tvrdy ako kamen .... co s nim.... do mikrovlnky?
@evicaka nááádherný psík, aj tá s bábom 😵
a to auto je potiahnuté čokoládou? krásna práca 🙂
@brunila dobrý nápad na tie gerbery 🙂
@dada2007 krásne 🙂 hríbiky sú zlaté a spiderman je parádny 😉
@svetlo55 super bazén-to je želatína? kks iná prplačka 😉
@vecernicci koratnačka nemá chybu 🙂 to je farbená?
babule-krása 🙂

@janula.h ved ta Minnie je super! joj boze, by som niektorych ludi normalne preplieskala! 😠