Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
babule prosím vás, nejakú tortu s trčiacim striptérom nemáte? nie pohlavné údy, len nejakého chlapa na torte, akože striptéra, k 18tke pre dievča nemáte? ˇDAKUJEEEEEm 😉
huráááá, mám hotovo a návštěvu tu, jdu víkendovat...všem krásný zbytek neděle....
@mrka2 Nádherná tortička
@wera.g Nádherné tortičky všetky
@jakelina dakujem moc, v to pevne verim 😉 ... a na teba som intenzivne myslela v noci, ked sa mi prvy vyrezany mario cely rozpadol pri prenasani na tortu a musela som ho vyrezavat znova.... pri tvojix dokonalyx 2D obrazkox mas taaaak nedocenenu sikovnost 😉 radsej modelovat ako toto....... ale mala prezit cestu 200km, tak som neriskovala s postavickou radsej.
@vecernicci prosím ťa,ja som si klikla na tú stránku a tam mi zobrazilo iba ich logo a nič...nie je to nejako zablokované???alebo sa tam treba nejako prihlásiť???
#5 oslavenec bol spokojny, to je najvaaac. Predch.ani nebudem davat...16rocna sesternica mi na tortu co som zlepila ani neviem akym zazrakom, kedze som u rodicov robila a nemala som ziadne veci so sebou, tak z cukru s bielkom a z cukrikov potah... ze ved je to len torta, znudenym pubertalnym hlasom- ked jej mamina nadsene hykala ze wau, pozri ake krasne, pozri.... Tak ma to znechutilo, ze ju sem ani nedam 🙄 Zato tento oslavenec bol nadseny 😵 😵 😵
Holčičky, tak moje víkendovky.
1. Geocaching - měla jsem dáno co vše tam musím dát, takový trochu zmatek, ale líbilo se, tak jsem ráda.
2. Pařez - zadání bylo na dvojoslavu otec, dcera, on myslivec...zbytek byl na mě.
3. To byl ten čokoládový průšvih /slušně řečeno/....vůbec se mi nedařilo, ale nějak jsem to uplácala...byla jsem i na oslavě kde se to krájelo a měl obrovský úspěch co se chuti týče, tak nakonec to prošlo...ta čokoláda má to kouzlo, že i když je to takto dopatlané, tak na to měl každý chuť 😝
4. no a poslední dortík sem nepřidám 😀 , neb se mi nelíbí, neb jsem ho odflákla, ale zase jsem trhla rekord v rychlosti, měla jsem hotovo za 3 a půl hodiny včetně pečení, chladnutí korpusu, tuhnutí v lednici...naštěstí to byla jen pozornost pro návštěvu, tak ty zajímala hlavně chuť...
babulky tortickarky dakujem Vam velmi pekne za pacitka moc si to vazim uz sa tesim ked k Vam zas budem prispievat castejsie
Ahojte 🙂 nadherne torty ste popridavali,strasne rada chodim na tuto stranku 🙂
Chcela by som Vas opat poprosit o pomoc. Nejaky postup na buldozer nemate? Ma to byt buldozer z Boba stavitela,pre mna uplna hruza,lebo som este nic nemodelovala poriadne,ale velmi chcem skusit ci mi to pojde,tak prosim poradte ako na to. Dakujem moc 😀
Krásne tortičky ste zase popridávali,nádhera.
@pipka Ja neviem. proste tu bola torta Chip a Dale a akože ťahali taký orech. niekto ju tu dal. toto je ona. Zaujima ma, ako drží ten orech
@zklimekova
@mojmacik
baby krásne tortičky
@jenie123
@florentina
@sissmiss
@mysiatkoo
@elamaslakova
@zsuzsu
@mrka2
nádherné tortičky
@nika1985
@1zaza
@makinka2
@levandulka3
@1katuska73
@katkak23
@aduskatt
@dm1
krásne dielka baby

Ďakujeeeem moooc Žanet 😉) tie tvoje sú peckové, ukladám ako inšpiráciu, nevadíí? 😅 @pristela