Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@evala777 Nádherné ´tortičky
@evala777 kraasna🙂)
@mamina1978 paní už si pro ně byla a prý nádhera a pořád to obhlížela ze všech stran. No vkus je různý 😀 😀 😀
@muffinka8 nadherna torta 😵
@mimcak no napadol ma bazen a tam len postavicky do vrchu hrudnika- oboch, alebo obaja na pohovke- tu mozes urobit aj ryzovych chlebikov---, da sa aj ta postel, ale ked je to chlapec a dievca..., tak neviem farebnost a este take univerzalne ten nanuk..., teniska
dala som cosi, neviem ci si vyberies...
Šikulky viete mi poradit recept na nejake plnene muffiny? Kedze som v deviatom mesiaci tehu tak nieco jednoduchsie ;)
surne prosim poradte mi...chcem urobit na tortu. ten pribinacikovy krem a neviem co je to ten vanila crem ole alebo nieco take dakujem
@marcelka932 normalne v obchode kupis pri pudongoch, vanilkovy CremeOle, puding za studena Dr.Oetker
@marcelka932 je to puding za studena,koupíš téměř v každém větším obchodě...Penny,Albert,Tesco CoopBilla...
Super dakujem velmi pekne 🙂 nie je ale pisane na kolko sa to pecie. A ovocie myslis ze len tak primiesat do cesta a vyliat do formicky? To sa neda tak nejak sby to ovocicko bolo len vnutri?
Andeličky moooc kazdej dakujem za pacitka aj pismenka ste uuuuzasneeeeee 😵 😵
@evala777 wow, ta poschodka je ako podla pravitka, neskutocnaaa, to si ako dokazala? vypada ako tie americke polystyreny obalene 😀 mas potah maslo + abo ganáž? fakt je uuuužasnaaaa 😵 😵 😵
@adrika202 andelka napis mi to na fb , to s tou latkou na zasterku 😀
@sticker jeeee, moooc dakujem 😵 😵 😵 teda ja poznavam zopar holiek a ich torticky aj bez podpisu ale vzdy som si myslela ze moje ked su poznatelne tak len podla pozadia 😝 😕 😕
@muffinka8 ale prosim ta mas uzasne torticky , fakt !!!! ja tiez inspirujem z mnohych tort, niekedy mi poslu foto nejakej a ze chcu v podobnom štyle, a minule som jednu robila, ze z vlastnej hlavy 😀 a pak som podobnu nasla na nete 😀 😀 😀
@aduskatt som minule postrehla nieco s andelickami ale som to nejak nepochopila 😕 necitala som vsetko ked som bola na dovolenke 😝 tak tiez mrkam ted Andelička , kludne andeličkuj 😵 😵 😵 😵 inak cena smartu super!! u nas zdrazela na 40, 50€ 😠 😠 😠
Tak baby a som sa zaprisahala, že robím naozaj poslednú tortu !!!!! 😠 😠 😠 😠 😠 😠 Tak ja do roboty chodím len "sedieť", deťom uvarím na obed sáčkovú polievku, tak čo to jednu tortu urobiť !!! Za dobrotu - na žobrotu !!!
@anibas já jsem taky vytočená, paní si měla přijít pro dort v 17 hodin a ještě tu není. Čekám tu jak pipina, ani jsem nelezla do bazénu, kdyby náhodou přišla a uviděla mě v plavkách, ať nemá újmu na celý život, jak by se lekla. To mě vyloženě se... a musím být sprostá, že ti lidi nedrží slovo. 😒
Ještě jsem dnes dělala čoko dort manželovi k narozeninám, tak jsem dělala čtyři dorty. Šla jsem spát nad ránem a už toho mám fakt dost a chtěla bych mít už volno a svůj klid.

ahojte, pridávam svoje tohotýždňové a idem si užiť vííííkend.... 😀