Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@zdenallicka nie ja taká šikovná niesom.Neviem kto ale tu mi to jedna baba prezradila v lete.A mal bohovský úspech a od vtedy ho robím dosť často.A ked sa dajú tam čučoriedky(pre teba boruvky) 😀 😀 Tak nebíčko v papuli. 😀 😀
Čučoriedky nelúbím... 😀
@zlatat - 🙂 ahoj, ja som celiaticka tiez a viem o com pises... ja som vlastne kvoli tomu zacala piect... lebo moja kamaratka, co mi piekla torty sa prestahovala do ineho kuta Slovenska a inym kockam som nedokazala verit 😉 prave pre to, co pises... musela by som mat fakt zaruku, ze v danej chvili sa bude venovat iba mojej torte a vsetko bude mat ciste... tak to som si povedala, ze to skusim a par prvych pokusov vyslo 😉 takze nie - nie si citliva... iba chranis zdravie svojho drobceka... 🙂
a mohla by som poprosit - aky recept pouzivas na korpus? a aku plnku? 🙂
Holky, v jakém obchodě na SK nakupujete cukrářské potřeby??? POtřebovala bych zlatý nebo bronzový sprej..
www.peceniehrou.sk ja nakupujem tu 😉
@bianca neboj sa ja som robila prvu na objednavku pred 2 tt, minuly tt tiez a vsetky zozali super uspech tak sa velmi tesim, ani som to necakala a velmi ma to potesilo, tak tebe sa urcite tiez podari 🙂
@vinka krasna zirafka, aj ja som mala robit , ale baba to zrusila, ze oslava nebude ☹
@kvietocek7 jasne pred dvoma tt 🙂 a par stran dozadu som asi aj foto dala
mnamky mnam
uvarila jsem si pudink z jednoho pudinkoveho prasku, 4 lzic cukru a 400ml mleka a nechala vychladit (nahoru davam folii, aby se neudelal skraloup), pak jsem ho vyslehala s 250g tvarohu z vanicky a k tomu pridala 300ml slehacky (uslehane samozrejme ) a zelatinovy ztuzovac.. Pridala jsem trochu rumu a dal uz nesladila. Oni si prali min sladky krem. Ted jsem hloubila diru na vodopad a ochutnala jsem, jak to chutna s korpusem - je to dobre, lehke a osvezujici..
!!!Nie pod potahovku!!!
je tu od niektorej z bab, ale je suprovy - mnam
@bzucinka2 diky za podporu.Zatial som vsetko odmietla lebo som mala strach no o toto ma prosila mama ze mi aj korpusy napecie len aby som to potiahla pre znamu tak musim musim.Akurat to chce dobry napad
@vinka opisala som ten citronovy do debilnicka a uvazujem ake ovo by sa k tomu hodilo okrem boruvek.
@rybca kuk moj odkaz http://www.cukrardekor.sk/cukrardekor/eshop/6-1...
Cafte baby...zase musim len chvalit vsetky nove torticky 😵 😵 😵 😵 . Ja som robila tento tyzden dve, ale taaak sa mi nechcelo 😅 ..stale som si to odkladala a este sa do toho priplietla jedna neprijemna prilezitost... 😔 🤐 ..no ale nakoniec som to ako tak zakla. A este vas chcem poprosit o radu, co pre chalana na 30-KU? Mala by to byt klasika okruhla...ale cooooo???? 😨

@vinka Ok, díky..🙂 Ten citrónový krém jsi vymyslela?