Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
4. mar 2007
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@maya30 prekrasne torty... 😵
@vladiella ja som mala v mrazaku, ale nie vymodelovane len gucu a potom som vybrala kolko som potrebovala a v pohode
@lokalistin dikes, a pls, asi tak kedy sa vybera z mrazaku casovo pred modelovanim a potahovanim? a ake je dalsie spracovanie po vybrati z mrazaku? 🙂
@vladiella ja som to vytiahla trochu nahriala a modelovala, ale musim podotknut ja som tu burizonky nikdy nemala ako beton vzdy bola taka mäkksia neviem preco aj cerstva

Dievčatá viete mi poradiť čo robím zle? Chcela som urobiť orchidee z marcipánu /smart flex flover/ a urobila som si každý lupienok zvlášť a nechala vysušiť, keď som chcela orchideu dať dohromady tak mi tie lupienky poodpadávali z drôtikov. Drôtik som na konci ohla do krúžku. Neviete mi poradiť ako na to? Mám tie lupienky urobiť hrubšie alebo ako na to?