Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Děvčata tak nakonec jsem barvu namíchala takto: marcipán (ten je nažloutlý) + trochu hnědé + malinko na zjemnění růžové.Nevěsta byla spokojená a hlavně jim i chutnal a o to vždy jde.I když jsem to dělala s vyskočeným kolenem a neudělala všechny ty ozdůbky co si přáli.Stejně by to bylo přeplácané.Teď mi vytáhli z kolene vodu,dorty jsem odřekla a měsíc si odpočinu.
zienky otazka skusala ste uz niektora robit vanilkovy krem s mascarpone?a to tak ze klasika puding nezmiesam s maslom ale s mascarpone???nesgrcne sa mi to????vopred dakujem za postrehy 😝 😝 😝 😝
@muffinka8 😀 😀 😀 😀 ten anjel a čert majú symbolizovať, že tá malá je aj anjel aj čert v jednej osobe 😀 mňa hneď napadol taký riadny ušmudlaný čertík, ale budem to musieť nejako ... ešte neviem ako 🙂 urobiť tak, aby bol milý a nie dominantný na torte. A ďakujem za poskytnuté nápady 😉
Holky prosim vas viete mi niektora "vysnoriť" tých malých farebných dráčikov z Ako vycvičiť draha 2 ??? ale tych malych z dvojky, nie prvej casti, ja som nist nenašou ☹
Ahoj,vie mi niekto poskytnúť postup na tortu krokodíl?
@lucula73 ak môžem aj ja neviem kde kupuje Žanetka,ale aj florentinka má po 33,30 a ak si dáš www.doven.sk tam je pomyslím 33 a ak nakúpiš za 50eur máš poštovné zdarma síce velký výber tovaru nemajú,ale stačí ak objednáš 2 smarty a máš dovoz zdarma 😉 😉 😵
@pristela mozno tu nieco najdes 🙂 http://www.google.ie/imgres?imgurl=&imgrefurl=h...
ahojte kocky. Mam objendnavku na cokoladou oblievanu tortu a srdce. Dajte mi nejake rady aby bola ta poleva krásna a aby sa im skvelo krajala a nepraskala. a ako to mam urobit aby vrch bol hladky? dakujem

@pristela a ja stale pisem, ze robis svoje skvosty z domacej hmoty (aj ked to bolo asi pred 2 rokmi takto, ked sa ovsem nemylim) 😀