Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@sikag si uplne ze super ako mi pomahas 🙂 dakujem silno silne 🙂 no lahnut bosorku si moc neviem predstavit 😝 ja uz som ich vcera aj ako tak upatlala, ziadna slava, ale tak lepsie to neviem ☹ chcela som aby vyzerali ze k sebe patria tak som pavuka akoze postavila/posadila...ale tie nohy nema dobre (viem ze mu ete 2 chybaju 😝 ) tie este budem menit...nejako 😅 a bosorke musim urobit metlu a klobuk ete 🙂 no kukajte ci sa nepopucite od smiechu 😀 😖 😀
@florentina potáhnu, honem uhladím nahoře po obvodu a pak už jenom jednou žehličkou jedu po boku dortu a druhou nahoře a takhle proti sobě uhlazuji. Asi je to lepší vidět, než popisovat. 😀 😝
@lokalistin to vááážne ? by som sa dusovala ze som ju videla prvy krat ,ale vážne :D 🙂 no zabijem sa ? 😅 😅
@pristela no ona nas vtedy "kopla" sa prihovorila, ci sme z konika, ale ja by som ju asi tiez uz nespoznala-nepamätam tvar a na fotke ju moc vidiet neni
@lokalistin
@mysiatkoo jo ja uz viem ,aj ste mi vtedy vraveli jej torticku nejaku ,teda aspon myslim ze to bola ona, bo tam bola este jedna z MK 😅 no po pravde tiez tváricku nepamatam 😀 😀 😀 nuz mna treba kopat, som uz stara osoba 😀
kočky, skúšali ste niektorá robiť ganache aj z rastlinnej šľahačky???? myslíte že by to šlo? 🙂
@jakelina díky 🙂 zkusim tedy koupit jeste jednu zehlicku. No ale moc si nefandim 😀
@sollange vsetko naj
@lokalistin Ďakujem pekne 🙂
žienky poprosím Vás o radu kto je ochotný poradiť tak prakticky zo skúsenosti
kupila som si robot kenwood ten s ind.doskou kto by bol ochotný poradiť ako a ktorú metlou je najlepšie robiť - klasické piškotové, šlahačku, linecké a nad parou čo sa robia krémy,? teda aj tie čo nemajú s varením
poprípade ako v tom varíte ,
a ešte kedže je tam veľká nádoba dá sa tam urobiť cesto piškotové a postupne dávať po plátoch piecť - čo netrvá dlho ccca 10 min? dakujem 🙂
Prosim vas, kde mi vytlacia fotku na fondan? peceniehrou na pokazenu tlaciaren... A je lepsie fondan, alebo oblatka? Chcela by som Hero Factory cca 3-4 "postavicky" a prilepit na bok torty... Tak, ze si to akoby vystrihnem a dam tam len postavicku... Neviem to nejako lepsie vysvetlit... 🙂 Ale ved vam dam fotku, ako by som to chcela urobit...
PS, nieco sa mi mari, ze to robila aj cukraren KAMA vo Velkych Levaroch, neviete nieco o tom? to by som mala najblizsie... 🙂
@mirka100911 ja som si teraz davala na fondan tlacit a je to krajsie oproti oblatke aj take pevnejsie. skus tortickovo.com
Ahojte dievcata.
dufam, ze ste na mna este nezabudli 😲
holky potrebujem ci by mi niekto neupiekol torticku coko-coko-banany tak 4kg na 26.9.? @sikag? @ajka82? dievcata niektora z ba a okolia? prikladam obrazok a vopred Vam dakujem
ja pracujem uz druhy tyzden a teda frmol ako prasa, k tomu deti, kruzky, logopedicka.... sa tesim ze bude v pondelok volno.
@nika1985 Dakujem, poslala som objednavku do tortickova... 🙂
@moicka ahoj,ja pouzivam rainbow dust, ano bud zmiesas s alkohol a nanesies podla toho kam potebujesna tortu alebo som ich pouzivala aj tak,ze som to len nasucho rozprasila stetcom,ono sa to zachytilo ako glitter,ked si das na kozu 😉
To cierne je rainbow dust na vytvorenie efektu toho maku, na tych cupcakes je pouzity ruzovy rainbow dust.Teda je trblietavy samozrejme 😉

@mysiatkoo fantastické torty, si neskutočnáááá