Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
tak pridávam aj ja svoje víkendovky 🙂 na tú 100 ku som sa veľmi tešila ,lebo však koľkokrát je taká príležitosť k takému jubileu piecť 🙂 minnie som už raz robila ale na 2 he narodeniny ,toto som sa dva krát opytala či dobré čislo počujem 🙂 kamionova -som si rozmazala foto a zistila len ked už torta bola preč a ešte 24 cupcake 🙂 idem popozerať vaše krásne dielka 🙂 majte pekný víkend dievčatá 🙂
Moj dnesny kamion, zle sa mi to take vysoke a s tym zadkom potahovalo, ale no co uz. a ja a airbrush kamosmi nebudeme, chcela som si vymenit trisku, kedze naposledy mi to nefungovalo a zlomila som zavit. Nastastie potom v robote pod mikroskopom tenuckou pinzetou som to odsrobovala, ale torta len natreta , skusala som Majkin @jakelina korpus z celych vajec v orechovej verzii a moooc mi chutil. Este ked som miesala sa mi zdalo strasne sladke, ale potom upeceny bol super. Odrezkov kopec a vsetky som pojedla 😉 Na taketo 3D torty ako stvoreny-dakujem
@pristela ty si nezmar holub jak zivy
@adrika202 úžasné tortičky 🙂
@lokalistin má ho úplně perfektní a jsem ráda, že se korpus povedl. 😉

@sticker dakujem 😉
ale co by boli mdle 😉 ved su uplne krasne, mozno je to len tym, ze su fotene vecer pri umelom svetle, to aj mne sa niekedy menia farby 😒 preto radsej fotim bez blesku, cez den 😉
inak farby pouzivam klasika ako kazda, nieco wilton, nieco sugarflair, nieco prachovky raindust 😉
tieto co som teraz robila, mali vyslovene poziadavku, aby boli krasne, jarne, farebne 😉