Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
ahojte dievčence robite niektorá alebo robili ste poťah so sušeného mlieka? Za každú radu vopred dakujem...
dakujeeeeeem všetkým moc vyskušam...
Babulky, nejaká šikulka z Trenčína, ktorá by mi upiekla tortičku-asi nahú? Vďaka🙂
@chvapilu krásna tortička, super prevedenie. Môžeš prezradiť, aké krémy a receptúru si použila? Ďakujem.🙂
@nicoletta77 děkuji❤ krém je bílá šlehačka a pařížská a korpus harlekýn,Já dělala dvojitou dávku ,vkládám odkaz super stránky kde paní má opravdu vše vynikající.a tenhle dortík je podle tohoto receptu: https://www.ekucharka.net/dort-harlekyn
@chvapilu ďakujem veľmi pekne. Super stránka, je tam veľa dobrých receptov. Ešte sa opýtam, aký priemer torty si robila? 🙂
@nicoletta77 23cm,ještě můžu doporučit dort Florida , a ořechový ty jsou taky vynikající
@alex999 Ahoj, tvoje dortíky se mi moc líbí, máš krásný a osobitý styl. Teď jsem prošla pár stránek do zadu a hned je poznám🙂

Dnes ešte jedna myšacia 🙂