Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@zuzca27 dievčatá tu poradia, len už tu málokto chodí...kedysi tá téma žila, ja som ju v podstate prečítala celú...napísalo sa tu toho až až...ale teraz tu už naozaj chodí málokto...je to škoda...ale napr.kukulka, štebota a aj iné vždy poradia, keď sú na stránke 🙂 držím palce, nech sa torta podarí 😉
Hej štebota mi poradila 🙂
Ahojte baby.Potrebovala by som poradit alebo skor hladam nejaky odskusany recept a krem s mascarpone a maslom.Nasla som len ze mascarpone+slahacka+krem Olé.Poradili by ste mi?
@mizu89 ahoj, ja síce peciem len málo, ale mám odskusany krém 1 maslo vyslahat s praskovym cukrom, davam podla chuti, a 3 mascarpone, opatrne zaslahat. Este pridavam trosku slahacky, bo mi to prislo huste. Moja sestra ju miluje. Snad som poradila.
@zuzca27 záleží na čo si trúfneš. A na akú príležitosť by torta mala byť. Deťom sa viac páčia poťahované s postavičkami a dospelí chcú aj poliate čokoládou, aj potreté len krémom. Takú mám skúsenosť ja. Nech sa darí. 🙂
@nicoletta77 ahoj je to pre synovca na druhé narodeniny . Postavičku som poprosila Dush či mi urobí na toto sa fakt necítim 🙂
Ahojte, idem si po radu. Budem robiť 3-poschodovú tortu 30-22-15 na vrchu bude 10 cm zápich aké vysoké mam dať jednotlive poschodia aby to bolo pekné. A rozmer môže byť 30-22-15 Spodný bude určite 30 cm a vrchné dve aké by ste odporúčali. ĎAKUJEM za každý názor.
Žienky bude to zlé ak torta 30-22-15 bude mať jednotlivé poschodia vysoké len 7-8 cm ???? Prosím odpovedzte niekto.
Ahojte. Chcela by som sa spýtať ako sa dá nalepiť jedlý obrázok na potiahnutú tortu. Je k tomu potrebný len ten gél alebo sa to dá aj nejako bez neho? Ďakujem

@adulicek Robila som z poťahom a zdá sa mi , že ním viac zamaskujem moje nedokonalosti toto bola moja asi druhá torta 🙂