icon

Kde ste sa zoznámili so svojimi láskami?

27. okt 2021

Ahojte. Kde ste sa zoznámili, so svojimi láskami? (nejaká konkrétna stránka, alebo v práci,, či len tak niekde vonku)

acrobaleno
27. okt 2021

@ella_price Tak ja si pomaly začnem hľadať, takže by sa šikli nápady 😂 Možno niekto príde na niečo nové.

kvetinka75
27. okt 2021

na stanovačke

leuska0910
27. okt 2021

Bratranec mojej teraz uz exsefky.. cele roky sa nas snazila dat dokopy😄

sandyan
27. okt 2021

Dala som mu 👍 na komentar na fb, presli 4 roky odvtedy a mam skoro 2mesacne babatko🥰

jana_eyre_2
27. okt 2021

Vlastne na základnej 😅 inak u kamarátky, on bol spolužiak jej brata, mal 18 a ja 16.. ale 5rokov kamarátstva pretieklo kým sme sa do seba zamilovali (hoci on tvrdí že som sa mu vždy páčila)

jaja20
27. okt 2021

Na chate,keď práve oslavoval 18.narodeniny a odvtedy sme spolu,už vyše 21 rokov 🥰😆

san_dra11
27. okt 2021

My sme sa cez znamych, podla mna to je take najistejsie 🙂 Aj ked v dnesnej dobe asi ina forma ako cez internet moc realna nie je.

beronsche
27. okt 2021

niekolko rokov, v podstate od puberty, sme sa navzajom registrovali cez spolocnych znamych, potom sme cca 2000 km od domova byvali vyse roka v spolocnom podnajme s dalsimi kamaratmi, kym nam "to" doslo..
Teraz mame za sebou uz aj cinove vyrocie svadby a dodnes sa cudujeme, preco nam to takto dlho trvalo, kym sme sa dali dokopy.. 😁

lavienocka
27. okt 2021

Internet, konkrétne zoznamkó.sk. Zoznamka s kresťanským duchom. Sme vyše roka manželia. 👍

ajko2011
27. okt 2021

Na pokeci. 😂 Sme spolu 12 a pol roka, rok manželia a máme takmer 10 ročného syna (budúci mesiac má 10). 🙂

ella_price
27. okt 2021

@acrobaleno Možno čakáreň u zubára 😁😁😁

lusyc
27. okt 2021

V autobuse na zájazde. Nedal mi pokoj, kým sme nevymenili prstene.

autor
27. okt 2021

Krásne zoznámenia, dojímavé ❤️ ja som ostala sama s detmi je to ešte čerstvé, no to co mi dlhodobo chýbalo vo vzťahu, hľadám, ale asi moc na to tlačím, mala by som zvolniť a nechať to, aby to plynulo samo. Horšie je, že som stratila pri mojom ex sebavedomie, pribrala som po deťoch, pribrala som aj z toho trápenia.. Tak snáď sa aj na mňa usmeje šťastena a Amor am zasiahne sipom 😊

77daniela77
27. okt 2021

S ex na chate u kamaratky.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
timetotime
27. okt 2021

ako s ktorou. s touto mojou poslednou v praci a inak tusim aj cez socialne siete a spolocnych kamaratov 🙂 niektore pribehu su fakt komicke 🙂

autor
27. okt 2021

@elizabet173 ďakujem krásne ❤️

elistek13
27. okt 2021

My sme sa cez kamarata, akoze dlho sme sa vidali, ale nevedeli sme o sebe nejake extra veci, nerozpravali sme sa, az raz sa to nejako prelomilo a odvtedy to nabralo extremne rychly spad 🙂

ivangeline
27. okt 2021

Stretla som ho na Pokeci.... xD ale k laske to trvalo 7 rokov.

beata_k
Odpoveď bola odstránená
marianarem
27. okt 2021

S manzelom tak obycajne - v praci. Ale byvaleho, s ktorym som bola 2 roky, som stretla proste na ulici. Isla som okolo, on prave stal, zbadala som ho, zastala som, zacali sme sa na seba pozerat, dali sa do reci a vznikol vztah. Neverila by som, ze je to.mozne. Takze nikdy nevies 🙂

liva92
27. okt 2021

internet

tara42
27. okt 2021

Badoo, 9 rokov spolu, 16 mesacna dcerka. 😊

ell_mala
Autor odpoveď zmazal
gir
27. okt 2021

Na strednej v autobuse, počas VŠ sa trochu kontakty prerušili, ale stále to bol naj kamoš a s naj kamoša sa stal naj manžel už 12 rokov

vitriolka
27. okt 2021

v porodnici 😀

ariannazara
27. okt 2021

Super téma 🤣 baby zasmiala som sa pri niektorých 💪🤪

damiana1992
27. okt 2021

So svojou láskou v pôrodnici, a s jeho fotrom na insta

liz_lemon
27. okt 2021

oslovil ma v MHD, sme spolu 22 rokov

inaboh
27. okt 2021

Na bicykli 😜 doteraz mi tvrdí, že po 100 otočkách pedálmi a pár minút diskusie vedel že budem jeho žena.