Kde ste sa zoznámili so svojimi láskami?
Ahojte. Kde ste sa zoznámili, so svojimi láskami? (nejaká konkrétna stránka, alebo v práci,, či len tak niekde vonku)
Cez teletext zoznamka na Markíze....😀...Sme spolu 7,5 roka a máme dve deti 5, 6 ročné.
@opica_skorica starši dvaja su od starsieho manžela a dve mladsie deticky od mladšieho.🙂 Mne dosť trvalo než som bola do neho,iniciatíva bola z jeho strany,boli sme často spolu,on študoval,pomáhal mi s detmi a kopec vecí okolo toho-svokrovci su šťastní prešťastní lebo všetky vnúčata majú rovnakých starých rodičom a aj krstných.a aj moji rodičia boli v pohode ako moja mama hovorí iné ani nečakala...ja by som asi inak ostala sama-ktovie
@19mmm71 wau❤️❤️😘

Nuž…doma 😄🤷🏻♀️ Môj priateľ sa k nám totiž ešte na starom byte nasťahoval ako nový spolubývajúci.
Chodila som na vysku, boli sme s babami vonku v bare co to sme popili, moj muz tiez s kamosmi a kedze mi prisiel velmi sympaticky na pohlad, pokukovala som po nom od nasho stola. Usmev dal usmev a na konci vecera ma odkopol na intrak. Na druhy den rano som sla na prednasku, zlomena ako palica ale sla som, uvazujuc ako sa ten moj objav z predchadzajuceho vecera vola, ked tu zrazu pocujem spoza chrbta.... no ahooj...skoro som odpadla....on to bol moj spoluziak len ja som si ho skor nevsimla....na obranu, na zaciatku nas zacinalo na prednaskach mozno aj 200. Tahame to spolu uz 16 rokov a dufam este dlhoooo budeme. 😉
V porodnici 😆 nase mamy lezali spolu na izbe😅 a potom teda uz naozaj strednej skole, sme spolu 14 rokov🙂
Uhol pohladu: verzia A je v kostole, verzia B je na facebooku a teraz si vyber čo je pravda :D :D :D
Ha ha bolo to ešte v minulom storočí bolo to kolo roku 98, sedel za našou bytovkou na lavičke s chalanmi, hodila som doňho snehovú guľu - to boli časy ! Vtedy ešte kopa snehu... Bolo nám 14 ... Po čase som zistila, že to bol ten chalan, o ktorom som si predtým povedala, že je blb, skákal totiž do piesku v rifliach, čo niekedy súťažili školy medzi sebou. Vzali sme sa po 5r. po jeho vojenčine 😉 V 2023 bude tomu 20 r.😁
Na pokeci.. Sme spolu 10 rokov z toho 6 rokov manželia.. Mame spolu 2 deticky
Pokec. Takmer 13r spolu , 6r manzelia a 2 deti
Azet zoznamka 🙂 10,5 r spolu
Súčasného chlapa na pokeci,mala som vtedy 5-rocneho syna s viacnásobným postihnutím, takže jediná možnosť na zoznámenie bol net. Chalan býval 6km odo mňa,mali sme iks spoločných známych,len my sme o sebe nevedeli 😁 syn si ho zamiloval hneď a už sme spolu skoro 6 rokov

@19mmm71 jémine, deticky máte spolu? A vlastne ako ste zistili, ze ste do seba? ❤️❤️😘 a ako sa k tomu stavali rodicia?