Kde zmizlo z obchodov normálne oblečenie?
Citim sa uz ako totalny valibuk. Dnes som prvy krat znechutena z nakupov. Vybrala som sa do obchodu s pozehnanim manzela nakup si co len chces saty suknu bizuteriu nohavic tricka... Jupi tesim sa. Vchadzam do obchodu HM citim sa ako na pyzamovej party.Bledunke oblecenie na dotyk teplakovina. Nevadi mozno bude fajn ,ked sa don obleciem. Nuz ani to nepomohlo a nedodala ani moja presipacia postava smrnc pyzamkovemu autifitu. . Ok idem do NY. Utok nastiek .... Nevzdam sa. Beriem tricko,bluzku,suknu. SUKNU obleciem...na jednu nohu. HUPS. Tricko obleciem,volaniky sposoboli,ze vypadam ako pastierka husiek,len stebielko paziti do ruy. Nie je to sexi ako som chcela. Nevadi idem do drahsieho ,dufajuc lepsieho shopu. Tricko 30 e. Lenze zrkadlo neoklamem. Tricko konci 6 cm pod prsiama a pod nim hole brucho. Zrela zena,30tnicka.. si to uz nemoze dovolit. Viete damy..obliect si mozes co chces ale mladost nevratis....Skusam nariasene satky Zeby predsa? Nie nie ...rukav sa mi zasekol hned na zapesti...pisem muzovi ,-ze nic z toho..on nastvany. Ze samozrejme som fajnova. Nuz neviem zienky kde si vy veci kupujete a ci mate umorne nakupovanie ako ja...asi mussim zhodot 50 percent vahy ..na slusnych 37 kg a hadam sa mi aj ruka prepcha cez tricko...

@hettinka moja dcéra (14 rokov) tomu hovorí: mama, vyzeráš ako stará, čo sa hrá na mladú 😂
To mi povedala na margo takej sukne volánovej (krátkej) zo sekáča, ktorú som si kúpila cca pred 3 rokmi, ešte keď sa volány nevovalili ako lavína do všetkých obchodov. A deravé rifle si ani ja nedám, lebo ich všetci nosia. Ja som protiprúdová 😎
ja si uz skoro nic nekupujem v klasickych obchodoch. nezda sa mi kvalita ani kvantita. ked vidim, ze z toho maju 100 ks, cize kazdy bude mat na sebe to iste, je to tam nahadzane ako handry, ale cena je viac nez prehnana... tak ma obvykle prejde chut nakupovat. a niektorym "znackam" sa uz vyhybam oblukom, parkrat vyprate a moze to ist na vytieranie podlahy. to uz fakt lepsie sekac alebo zahranicne e-shopy
uplne sa stotoznujem ...ono ide o vkus a aj o postavu...ja tiez nemam rada modne trendy, lebo teraz leti toto, tak vsetci to na seba nahodime...raz siroke, raz uzke, raz dlhe raz kratke, raz kocky, raz kvety, volany..ja mam tiez rada jednoduche a pohodlne oblecenie...nie som tucna, ale ani modelka, mam silnejsie nohy, aj lytka, pomaly vekom ani tie ruky nie su najstihlejsie, aj ked pravidelne cvicim.nemam rada obrazky na trickach a uzke veci..tak hladam a hladam..a v tychto spominanych obchodoch len volany, tricka na ramienka, uzke alebo pre zmenu vrece ako pre babku...saty dlhe siroke to by som vyzerala teda, uzke suknicky mini tiez nie..mam rada bezne sportove tricka, pripadne polo tricka s rukavom co je trosku dlhsi, aby zakryl hornu partiu ruk..takych triciek je tak 10% ..vacsinou kratucke, malicke..nemam rada maxi vystrihy, necitim sa tak dobre..tiez vela triciek ja strasne tenuckych..ked si dam tenucke tricko na seba, to ako handricka a vsetko presvita a vidno kazdu faldu..takze aj material treba hrubsi, volnejsi...nohavice mi vacsinou nesedia strihom, mam silnejsie a kratsie nohy, vsetko skracujem alebo nosim opasky...a tato moda co je teraz veru..to presne ako autorka, aj ked si poviem, ze no tak pod s modou, vyskusaj nieco co leti, tak vyjdem z kabinky z nervami, ze hrozneeee...akoze keby mam postavu ako sklenarikova, tak aj ked ma vek, moze sa obliekat do hocicoho, vsetko bude na nej vyzerat super..
Ja som tiez odkazala skor na Bonprix, Tchibo a tak..uz poznam ich velkosti a strihy, vacsinou si kupim na istotu uz co viem ze mi sadne..malokedy vraciam...prejst sa po shopping centre a vsade len vojdem, poobchadzam ze tam nic nevidim a nakoniec skoncim na detskom a kupim nieco synovi..
Ja si mam problem kupit aj podprsenku v obchode..same vystuzene push upky alebo potom tenucke handricky..ked potrebujem obycajnu, pevnu ale nie push up a nech aj sexy vyzera, tak to prejdem 10 obchodov, zaplacem a surfujem zas na nete...
no,podla toho co vidim po vonku,ine slecny a zeny s tym problem nemaju-jednoducho si to oblecu 😀 ale chapem-v jedno obdobie som radikalne pribrala z liekov priebehu par tyzdnov-asi 30kg plus /takze som mala nieco cez 80kg/...cely zivot som bola stihla az chuducka...a zrazu som potrebovala velkosti 44-48,co nie az taka hroza-a v obchodoch nic,maximalne moletkovske ale to akurat pre panie v dochodkovom veku...tak som vymetala sekace a nejako prezila....teraz sice kupujem 36-max 38 ak chcem volne oblecko-ale kvalita je priserna...starka sila,ukazovala mi dokonca latky a saty co mala este jej mama,takze od mala poznam kvalitu...a tie strihy su hrozne...
ja nakupujem vacsinou takko, c&a, f&f a tiez rada objednávam z bonprix, sice vela vecí musím aj vrátit, ale niektoré veci mám odtial fajn, a aj mi ich ludia pochvália, ze aké pekné, a este v reserved, aj pepco obcas
Skús Orsay, majú aj kamene predajne aj eshop. Veľkosti normalne. A majú aj business veci ak jednoduché tričká. Pomer cena/kvalita tiež dobrý.
tiez sa stym stretavam, ze nemam ani co na seba kupit, pretoze v obchodoch len take nemoderne, alebo pubertalne veci...nic pekne
Ja tiež musím ešte čo to schudnúť. Ale je to pravda tá kvalita tých vecí je slabá. U nás otvorili už druhý sekáč. Ale sem tam aj tam vyberiem dačo v pohode ale inak je to bieda. Ako sem tam čosi najdem na znosenie ale nieje toto čo očakávam a niejeto ani najkrajšie. muž keď si niečo kúpi zachvílu to má dieravé. Alebo je to malé pre cíbikov alebo nekvalita. Vôbec nemyslia na mužov čo sú viac napr. ramenatý a v dámskom oblečení tiež nieje čo vyberať. Ja najradčej chodím k čínanom lebo inde ani nič ma neosloví. Aspoň tam majú ako taký výber. A aj to trochu vydrží. Topánky som kúpila v deichmane jedny a jedny u činanov a veru tie z deichmanu zachvílu sme ich reklamovali a u činanov síce som chvílu mala otlaky z nich ale stále držia a nepretekajú. Takže nieje moc na výber aj ja som si to všimla.
@m.i.r.i no presne a ja som aj tie podprdy prestala také kosticove nosiť nosim len športové, len tie hľadám ale radšej dám za to viac aby to bolo kvalitne ušité a tie kostiove večne mi stoho ten drôtik utekal a sa to predieravelo no hrozne som mohla stále vyhadzovať teraz len tie športove nosím.
Ja sa obliekam sprotovo elegantne...rifle tricko mikina, riflovka,kosela kozena budna, saty sportovo elegatne...nenakupujem casto ,ale vacsiou lidl😄tricka perfektne, lanove veci paradne...za par supiek...tieto had ricky co sa teraz vyrbaju...su take j co sa HM tyka,ze ich operiem 10 krat a je z nih handra...ak nie 3 krat ...nekvalita...ja tam uz nekupujem...a inak neoj, aj ja ked idem nakupovat zasadne nekupim nic....NIC sa mi nezapaci....ale vynimocne nieco...
Baby, vy čo ste spokojné s tým ako sa oblliekate, prosím pridajte aj nejaké foto. Najlepšie s proporciami 162 výška/ 65 kg. Ja som totiž nemala na sebe už 15 rokov šaty ani sukňu. Stále nosím nohavice a blúzku.
Presne presne, ja som sj stihla a aj tak nic mi nesedi, same renty, katastrofa..
to poznám človek je koľko krát sklamaný keď príde do obchodu a vidí, čo sa tam predáva. A dovolím si povedať, že aj tí naši chlapi, im je jedno, najradšej by boli ak by sme sa obliekali ako 15
nakupujem v peek and cl., v Promod a v ZARA (kvalita strašná, dizajn a ceny pre mňa super)
v HM, Gate, New Yorker si ako 40+ už nič kúpiť neviem... kvalita priiiiiserna
@katpox Ja mám 30,veď pre pána kráľa baby, veď sme ešte mladé kočky, mnohé uz sice maminy,ale co! Ja nosím M/L, koľkokrát si poviem,keď vidím ozaj mladé baby,cca 17/18 a nosia vecí XL/XXL, bože ja mám odrodene a postavou ich zahanbim 😂
Čo by som sa aj neobliekala ako mladá baba, veď svokra ma 65 a chodi ako mladica, ešte by ma zahanbila 😂
Ja nakupujem väčšinou na bonprix, orsay, lindex, a bežné butiky,čo mám v okoli,takže tak HLAVU HORE 😉😉😊
a okrem toho dosť často sa mi.stáva, že keď mam peniaze na nákupy,tak sa mi absolútne nič nepáči 😁 a keď peniažky nemam,tak sa mi páči všetko 😊
Kde nakupujeto tento rok šaty? Nič sa mi nepáči...

@viera27 ani jedno ani druhé by dom si na seba nedala - kvetovane sukne s volanom a rozdriapane rifle, to tak na dofcu v apartmáne.