Kde zohnať jazvečiu masť?
Milé mamičky aj nemamičky 🙂 Prosím o radu !!! Máte niekto dôverhodný zdroj, kde zohnať jazvečiu masť? Je to vraj zázrak na priedušky, vykašliavanie hlienu a pod. Máte nejaké skúsenosti kde sa dostať k PRAVEJ masti? 😕
ahoj, ja som pravú jazevčiu masť zohnala na herbamedicus.sk, odporučila mi to detská doktorka, pretože moja malá je často chorá, a nevedeli sme si s tým už rady, a antibiotiká stále nezaberali. Chvíľku sme mazali touto jazevčiou masťou, a už bola lepšia. Poľovník vám nič také nedá, jazvec je chránený, a určite nevyrába masť :/
Dobry den, viete mi poradit kde zohnat v blizkosti Stiavnice ci Levice jazveciu mast. pre dcerku. Dakujem. 0905 535 783
Ahoj ja by som mala záujem o tuto masť.ešte máte niekto?potrebovala by som cerstvu.ak by bola možnosť veľmi rada ju kupim. Katka
ahojte, opäť otváram túto tému, prosím vás má niekto na predaj 100% jazvečiu masť, malá má strašný kašeľ, všetko má čisté (dýchanie, hrdlo), už neviem čo by zabralo, ďakujem
Skuste na lovuzdar.sk v inzercii.Viac krat ju tam ponukali,ale je to sezonna zalezitost a nie kazdy ma zasoby.Skuste sa opytat 🙂
@anett1905 vďaka za tip
@zigovamaja nemate za co...ale vzdy tam niekto ponukal.Keby som doma mala viac tak poslem,ale tiez mam slabe zasoby.
mam zaujem
@patotom Dobrý deň. Máte ešte v ponuke jazvečiu masť ? Ďakujem.
Prosím o pomoc. Potrebujem jazvečiu masť, ale čerstvú - z minulého roka. Našla som na bazoši, ale chcem niekoho poprosiť, či nemá overený zdroj. Ďakujem za pomoc.
@maky941 dobrý deň máte záujem ešte O jazveciu masť svokor je poľovník máme čerstvú masť
dobrý deň máte záujem ešte O jazveciu masť svokor je poľovník máme čerstvú masť kto má záujem píšte správu pošlem aj na dobierku
dobrý deň, ďakujem za info, milé od vás, že ste si na mňa spomenuli, dcérka má vážnu diagnózu kde má problémy s dýchacími cestami samozrejme zoberieme si, pošlite mi údaje, ďakujem
Dobrý večer. Ponúkam čerstvú jazvečiu masť, ak by bol záujem píšte do správy. Manžel je poľovník.
@katussska24 ahoj ha mam skusenost velmi dobru z danou mastou dcerka ma problem s prieduskami a po uzivani tejto masti sa dychacie problemy a zapal stratili uziva ju denne rano cca 4 mesiace u nas v Cadci je predajna ruskej mediciny da sa kupit v dvoch variantach klasika vo flasticke alebo v gulockach....
@katussska24 môj manžel je poľovník a má práve čerstvú jazvečiu masť(strelené 10.11.2015 6euro 1dcl)
@katecameron ahoj prosim vas mate jazveciu mast teraz?dakujem
@erika18122 dobry den mate este jazveciu mast?
@janula2511 ak by ste mali záujem ja ešte mám, manžel je poľovník, masť je 100% jazvečia, pošlem aj nadobierku. Mám 2dcl sklenené poháre cena za pohár 15 eur
@maka9 takze 2dcl 15 euro?
@janula2511 ano

@aperol musela by som sa opytat manzela teraz neviem odpovedat no my doma nemame takze skor nie ako ano