Kedy ste si naposledy povedali, že ste na niečo už stará?
Vcera rano som si pozerala nejake nove trendy v obleceni a pri jednej "ultra mini sukni s volanikmi" som si len v duchu povedala — no tak toto uz nie. Normalne som si povedala, ze na toto som uz stara. Povedali ste si to podobbne niekedy aj vy? Nemusi to byt len o mode. V hocijakej činnosti, stiuácii....
Ja si to v poslednej dobe uvedomujem, ked mam pocit, ze mladez riesi "somariny". Ze veci, co ich trapia, su nedolezite hluposti. A potom mi napadne, ze je to len preto, lebo som starsia a uz mam veci v hlave teda lepsie usporiadane ako ked som bola mlada. Uz som taky ten nudny stabilny dospely, co gula ocami nad mladezou 😀
nikdy!!! Jasne ze v urcitom veku uz nie mini, ani tango plavky a hlboke vystrihy, ale vsetko ostatne ano….ale treba sa drzat zasady: stary obraz potrebuje drahy ram🙂🙂🙂 takze ak aj by na to nebolo, radsej si pockat na zlavy a kupit trendy a kvalitu
😃Dobrá téma.... Stará som už na plodenie detí..takto to cítim.... 🤪. Mám 45...a už by som nechcela bábätko...., pohrať sa sním a odovzdať maminke, ďalej kolotoče, tie už nemusím......... A to je za mňa všetko....
@mimikarol a ja som rada, že som rodila v 39, lebo teraz by som už asi bola stará mama a musela sa starať a pomáhať s vnúčatami. Takto som si do 38 užívala a teraz opäť začíname žiť. 🙂 Spolužiačka má o 1 rok mladšie vnúča, ako ja dieťa. 🙂
@btus tiež som si to uvedomila, keď dve najlepšie kamarátky sú babky🤣ale oni rodili v 19 a 20 r mne to je na míle vzdialené, aby som už bola babka mám 47 r.a dcéra 18.A inak to neprežívam uletenu módu som nenosila ani v 28 r
Pravidelne, keď kolegovia, väčšinou bezdetní chlapi, plus mladá kolegyňa minuloročná absolventka, organizujú chlastačky. Vôbec sa mi nechce, nie že by som ich nemala rada, sú super, ale ja som už rada keď mám svoj pokoj po celom týždni 😁
Ja si to poviem vzdy ked sa vyberiem s babami von a uz okolo 20:30 zacnem zyvat a chcem ist domov😁
Dnes...ze uz som stara na tretie dieta 😄 ale tak...keby bolo,nebranim sa 😁
keď si uvedomím, že viac ako 7 - mičku už nevyleziem a vyššie sa už neposuniem. Urobiť si doktorát, a samozrejme niektoré veci oblečenia - napr. crop top, holé brucho.
@btus mne najprv napadlo,kym somdocitala,ze 7-micku🍷 uz nezvladnem🤣🤣🤣🙈🙈🙈 prepaaac🤣
Každý deň si to hovorím 😀 ale s nadhľadom väčšinou. Že som už stará na niektoré veci čo mam v skrini, že už menzes nemam pravidelne ako za mlada, že nerozumiem novým anglickým výrazom ktoré moje deti použivaju, že s mužom sme kedysi boli hore do 2hej a teraz o 21,30 smer posteľ.. . Atď ale proste za mojej puberty si to isté možno hovorili moji rodičia takže to všetko beriem s rezervou a humorom. Proste vek neoklamem
@btus mne najprv napadlo,kym somdocitala,ze 7-micku🍷 uz nezvladnem🤣🤣🤣🙈🙈🙈 prepaaac🤣
@petrooshka nie, nie . Cesta obtiažnosti 7 a viac UIAA. 🙂 7- mičku vína by som nestiahla ani za mladi. 🙂 App - víno u nás ide iba do jedla, nepijeme vôbec. 🙂
Pred dvoma tyzdnami som povedala 1chlapcovi, ze som prenho prilis stara a aj som to tak myslela, on mal 27 je 38. Druhy den, druhy chlapec on 30 ja 38.
Takze momentalne cakam na sexi 40+, ktory mi zaklope na dvere :D
Mám 46.a doslova má vytáča hudba v reštike v obchode,na pošte včera ma muž počkal z práce kolo 20hod.sli sme sadnúť na pizzu.ta hlasná hudba má vytácala do vyvrtky.chces si v kľude pokecať sa najesť a mne vadí hudba.idem do sinsay a detto.nemozem sa sústrediť,vadí mi hlasná hudba.
Ja si vždy hovorím, že som príliš stará na to, aby som nebola asertívna. Kedysi som na sebe nechala káľať drevo, teraz sa riadim heslom, že ak ľuďom neubližujem, nie som zodpovedná za ich emócie. Proste ľudskej hlúposti sa už nebudem prispôsobovať, na to som fakt príliš stará.
Sused robil párty do rána bieleho... aká som bola rada, že môžem ísť spinkať s malým už pred desiatou 😅 Toto už nedávam.
Áno, presne pri oblečení ,ktoré je pre tínedžerky a tiež pri hojdani na hojdačke lebo už to moja hlava nevie tak ustáť a točí sa mi a mám tlaky 😂
@petrooshka nie, nie . Cesta obtiažnosti 7 a viac UIAA. 🙂 7- mičku vína by som nestiahla ani za mladi. 🙂 App - víno u nás ide iba do jedla, nepijeme vôbec. 🙂
@btus ano,ked som docitala koment dokonca,mi došlo "wocogo". 😁
Ked mi muz kupil na vianoce inline kolieskove korcule. On chodi so synom a chcel aby som chodila s nimi.
Ultramini sukna s volanikom je pre mna vec vkusu a nie veku. Ja by som si to neobliekla ani v 20ke 🤷🏼♀️
Pred dvoma tyzdnami som povedala 1chlapcovi, ze som prenho prilis stara a aj som to tak myslela, on mal 27 je 38. Druhy den, druhy chlapec on 30 ja 38.
Takze momentalne cakam na sexi 40+, ktory mi zaklope na dvere :D
@mira0611 môj manžel je odo mňa o 8 rokov mladší. Sme spolu už 20 rokov. Takže pre 30 ročného nie si stará. 🙂
Isteze. Každý deň objavím niečo, na čo som už stará. Pretože reálne som už stará 😂 som po 40ke, o týždeň ma čakajú prijímacie pohovory do školy 🙈
Ked mi muz kupil na vianoce inline kolieskove korcule. On chodi so synom a chcel aby som chodila s nimi.
@andreatytler veď to je perfektný darček, tie korčule
Naposledy pri vybere dovolenky som sa az nahlas zasmiala na sebe. Prezerala som si ponuky a pri jednej bolo napisane,ze hotel aj oblast je pokojna a nieco v zmysle,ze je navstevovana seniormi. Hned som si pomyslela,ze idealne pre mna,kde nie je ziadna hlucna zabava do rana,ruch ludi a podobne.
@andreatytler veď to je perfektný darček, tie korčule
@nyusika Pre mna nie. Zacat sa ucit v 52 na korculiach veru nebudem. Mam dobre sance si nieco zlomit ked sa na tom vytrieskam a to veru nepotrebujem. Dala som si to zamenit za bicykel.😀
Nikdajz, nikec... NIKDY. Limity stanovené spoločnosťou a ich nezmyselnými pravidlami vkusu a spoločenských noriem sú pre zapšklých, zahorknutých a zaprdených ľudí, čo už na všetko submisívne rezignovali a žijú tak ako to od nich chcú tí druhí. Ja som a navždy budem veľké dieťa. 😋🙃.Ak si zajtra zmyslím, že si na seba oblečiem dúhové tričko s Barbie, Labubu, alebo jednorožcom, bez váhania to urobím, a to už budem mať "pade". Na svete ešte nevymysleli prístroj, ktorý by zmeral, ako veľmi je mi fuk to, čo si o mne myslia ostatní. 🙂
Ahoj,ja som už stará na farbenie vlasov. Chcem mať svoje prirozdene melirovane hnedé vlasy so šedinami. Začína to vyzerať fajn,ale moja mama nemá pre to pochopenie 😅

Mna napadlo nedavno, ze uz som stara na prespavanie v stane na pohode 😁 Hluk, cez den teplo, v noci zima a k tomu tie toalety a sprchy 🥴 Nic, radsej sa prespim doma 😅