Kedy zistíš, že máš veľké deti?
Kedy zistíš ze máš veľké deti? Keď ideš sama do pepca
Podla mna az ked ich v pohode nechas same doma ..pripadne ked si nemusis skrz ne prisposobovat po rokoch konecne pracu,pracovnu dobu. Opadnu velke starosti a dieta je kvazi samostatna jednotka.
Ale mozno si to myslela rovnako, neviem
@ivik4 myslím veľké nie dospelé, v pohode vydržia sami keď som v práci a to nie sú ešte dospelaci ale už odrastaju
zamna som zistila že sú veľké, keď prevrátia oci ak niečo poviem.. ale je super že ešte stále občas skĺznu do detstva... Čím sú staršie, tým viac si uvedomujem aké to bolo zlaté kým boli také malé a naivné, kým som bola ich stred vesmíru a verili mi na 100% že viem všetko na čo sa ma opýtajú... Nemám rada pubertu, ale viem že je potrebna.. takže ja viem že mám veľké deti keď už vidím že nie som až taká potrebná a dôležitá..
@anonym_autor keď mi dieťa išlo do zahraničia na brigádu, vtedy to bolo pre mňa také nové.💔Prefackal ma ten pocit, že už je naozaj samostatný. Zároveň oslobodzujúce, že by si dokázal poradiť sám.
@anonym_autor keď mi dieťa išlo do zahraničia na brigádu, vtedy to bolo pre mňa také nové.💔Prefackal ma ten pocit, že už je naozaj samostatný. Zároveň oslobodzujúce, že by si dokázal poradiť sám.
@anonym_4eb2f9 verím ze je to ťažké a musí to byť trápenie a vôbec sa neteším na ten deň keď príde ta najväčšia samota aká môže existovať, dúfam ze neodidu do zahraničia lebo sa ošalim,zatiaľ je to iba pepco a už teraz mi je smutno keď idem nakupovať sama ťažko to znašam
@anonym_4eb2f9 verím ze je to ťažké a musí to byť trápenie a vôbec sa neteším na ten deň keď príde ta najväčšia samota aká môže existovať, dúfam ze neodidu do zahraničia lebo sa ošalim,zatiaľ je to iba pepco a už teraz mi je smutno keď idem nakupovať sama ťažko to znašam
@anonym_autor to je iba začiatok.O pár rokov napíše, že prespí u frajerky, alebo odide do sveta.Najprv si zvykas na život s dieťaťom a potom bez dieťaťa.Ten druhý je ťažší😔
Ja sa strašne teším na to, že budú veľkí, samostatni, schopní, nie na mňa odkazani, so sebou spokojní, to by bola pre mňa krásna "odmena", ale hlavne nech sú zdraví a nech sa im darí.
autorka, ty si sa "ošalila" už teraz. Dieťa nemáš na to, aby ti vyplnilo samotu, nie je to tvoja hračka, tvojou úlohou je vychovať ho čo najlepšie pre život a ak bude takí schopné, že raz pôjde študovať do zahraničia, tešiť sa z toho, že pracuje na tom, aby malo čo najlepší život. Ten nebude mať, ak ho budeš držať stále pri sebe a dávať najavo, ako ti je bez neho smutno, časom sa pre dieťa staneš príťažou. Opičia láska nie je tá pravá materinská láska a najväčším darom rodiča pre dospelé dieťa je jeho vlastná samostatnosť a nezávislosť
autorka, ty si sa "ošalila" už teraz. Dieťa nemáš na to, aby ti vyplnilo samotu, nie je to tvoja hračka, tvojou úlohou je vychovať ho čo najlepšie pre život a ak bude takí schopné, že raz pôjde študovať do zahraničia, tešiť sa z toho, že pracuje na tom, aby malo čo najlepší život. Ten nebude mať, ak ho budeš držať stále pri sebe a dávať najavo, ako ti je bez neho smutno, časom sa pre dieťa staneš príťažou. Opičia láska nie je tá pravá materinská láska a najväčším darom rodiča pre dospelé dieťa je jeho vlastná samostatnosť a nezávislosť
@danica2711 nedrzim ich nakrátko ale som sama nemám muža ani súrodencov mam iba mamu a keď odídu do zahraničia tak sa už naozaj ošalim a nie som nejaká labilna osoba iba nechcem aby šli do zahraničia alebo niekde ďaleko. Ináč deti majú všetko len aby si nepindala
nepindám a netvrdím, že tvoje deti nemajú všetko. Ale keby mali možnosť ísť študovať do zahraničia a nepôjdu len preto, že ty sa "ošališ", tak im z toho "všetkého" veľmi dôležitú časť uprieš. Nechápeš, že ide o ich budúcnosť a nie o to, že ty ich odchod nezvládneš? Isteže deti sú to najdôležitejšie, čo máme, ale v ich záujme si musíš nájsť aj iný zmysel života a nebránit im v rozvoji
zahraničie - ak si tam kupia byt a ostanu vam dobre vzťahy, možeš tam chodit na dovolenku, prispeju ti na letenku, ukažu ti krajinu, môžte ist k moru- ked budu lepšie zarabat, môžu ťa finančne podporiť, len musia byt tak vychovane, nie že si im na obtiaž
Keď obídu kaluž, namiesto toho, aby do nej rovno vbehli.
@anonym_autor ked nechcu ist s rodicmi na dovolenku
Podla mna, prvy naznak bol ked uz nechceli pred skolou pusu. Lebo pred skolou mamy pusinkuju iba "traposov" ale doma bez problemov este vecer alebo cez vikend vlezu mame do postele, lebo pri mame sa taak dobre spi😄
@danica2711 take sprostosti si nechaj pre seba. Dieťa potrebuje rodičov, ja som dospelý a bývame spolocne s rodičmi vo veľkom rodinnom dome, majú vnúčatá pri sebe aj svoje deti, úžasné si všetci rozumieme. Ist do zahraničia a vidieť rodičov raz za čas je pre blbcov
Podla mna, prvy naznak bol ked uz nechceli pred skolou pusu. Lebo pred skolou mamy pusinkuju iba "traposov" ale doma bez problemov este vecer alebo cez vikend vlezu mame do postele, lebo pri mame sa taak dobre spi😄
@som_realistka jj poznám môj 8 ročný syn mi raz nechcel dat pusu pred spolužiakom ináč s tým nikdy nemá problém 😄
toto sme robili v 15, hanbili sa za rodičov, museli ist 2 metre za nami, spolužiačkyn otec bol zapretý..to boli zlaté časy, chcela by som mat ešte 15
@danica2711 take sprostosti si nechaj pre seba. Dieťa potrebuje rodičov, ja som dospelý a bývame spolocne s rodičmi vo veľkom rodinnom dome, majú vnúčatá pri sebe aj svoje deti, úžasné si všetci rozumieme. Ist do zahraničia a vidieť rodičov raz za čas je pre blbcov
@peter8435 každý žije tak ako mu vyhovuje. Želám všetkým, aby boli vo svojom spôsobe života šťastní. Aj Ťapákovcom. To ale neznamená, že iný názor sú sprostosti a iný spôsob života je pre blbcov
Keď som prežívala najťažšiu chvíľu svojho života , večer som sa rozplakala a staršia dcéra prišla za mnou , vtedy mala 10 rokov , silno ma objala a povedala mi , že je tu pre mňa
@anonym_autor 😂😂😂😂 moja známa hučí ze ma veľké deti okolo 10 rokov a len čo vypadne ona z domu už jej volajú za každý prd! Ze co si ma obliecť do školy a co pes ci nie je smutny keď je sám doma! Už mám chuť ten mobil jej vytrhnúť z ruky! Nech aspoň netrepe ze ma veľké deti, ved trpia uzkostou a nonstop jej volajú za úplne ale fakt úplne každý prd a no stop!!!!! ze veľké 🤦♀️😂😂😂😂
@anonym_autor ked im nedavas cmulat ciculu

Podla mna az ked ich v pohode nechas same doma ..pripadne ked si nemusis skrz ne prisposobovat po rokoch konecne pracu,pracovnu dobu. Opadnu velke starosti a dieta je kvazi samostatna jednotka.
Ale mozno si to myslela rovnako, neviem