Ketodieta (ketodiet/prodietix). Máte s kúsenosti?
Ahojte žienky, mate niektorá skúsenosti s touto dietou?
Skôr by ma zaujímalo či ste ich niektorá kombinovala ( lebo v podstate je to asi na tom istom princípe len si treba strážiť sacharidy).
A tiež by ma zaujímalo či ste niektorá prerušila tu dietu ešte v prvej fáze na daaku dobu ...či sa Vám hneď vrátilo všetko späť? ( lebo chcela by som ju už teraz začať držať ale cca za 2t idem na dovolenku na týždeň a vtedy
ju pravdepodobne držať nebudem 🤔😶)
Kupim napoj ketodiet smotanovy alebo uplne bez prichute(aspon 35porcii)..vdaka za ponuky
Ahojte. Ponukam 35 sackov za 15€ plus posta. Co mi ostalo..
2* pomarančový nápoj - zaruka 10/21
8* lesne ovocie napoj - zaruka 10/21
4* smoothie banan malina
6* smoothie broskina a mango - zaruka 9/21
3* pizza
2* hrachová.polievka
1* hydinova polievka
1* minestrone polievka
2* parajajkovo.paprikova omeleta
1* stredozemna omelete
2* placky
2* ovsena kasa natural
@mariankahr prosim si
@mariankahr predane ?
@14janula14 ano predane
Funguje 😊 🙏 mesiac vyjde približne 200 eur, za normálnu stravu miniem mesačne viac. Chutilo/ nechutilo - trebalo vydržať, cieľ bol jasný. Nechutilo mi ani dívať sa na seba do zrkadla keď som sa nepáčila sama sebe. Keď som za 3 mesiace zhodila vyše 25 kg tak som sa do seba znova zamilovala ☺️ a upravila si stravu aj po "diéte", veľa veci nahradila zdravsimi a chudsimi alternativami. Občas si doprajem aj alkohol aj pizzu aj tučné jedlo aj koláč z cukrarne ale nepreháňam to ! Doma však používam len čakankovy sirup, xylitol a občas med. A čokoládu som nahradila tou od 70 percentnou z obchodu alebo proteinovymi tyčinkami ( Plačková má mňam ) alebo čokoládami zo zníženým množstvom cukru a nižšou kal.hodnotou. Chutia rovnako niektoré aj lepšie než ten sladký kentus s obchodu ani cena nie je vysoká 🙏 Taktiež omáčky si doprajem aj k mäsu aj do šalátu - zo zníženou energetickou hodnotou. Už aj vína na ketomixe máte bez cukru. Taktiež si klasickú Pepsi doprajem už len občas nahradila som ju colou Zero - bez kcal 😊 Váha drží už dva a pol mesiaca a naj vec na tom celom bolo že som sa aj začala o seba viac starať - vlasy, maľovať sa, pekne obliekať, pôsobím spokojnejšie, doprajem si a manžel je vraj "znova" zamilovaný 😊❤️ Odporúčam každému, upravíte si aj pitný režim a odvodnite sa. Pri diéte jete veľa zeleniny aj večer k filmu som si dala keď som bola hladná 👍 telo si zvykne. Žalúdok sa vám stiahne 😊
Pokiaľ je niekto odhodlaný schudnúť, neverí si a nemá čas si variť - ketodieta je top ako motivacia. Chudnutie bez hladovania je pomerne rýchle a nízky príjem sacharidov ma aj mnoho zdravotných benefitov 👍 preto som šla do toho taktiež nooo ... Zrkadlo a leto pred dverami, od kamošky som videla že s tým krásne šla dole už za mesiac čo sa mne nedarilo .. 🙈 Za 3 mesiace sa dá zhodiť naozaj veľa kg 🙏🙃 Ja to poznám, nie všetko chutí a po pár tyzdnoch už nechutí ani to čo chutilo 🙈😂 ja som si aj kombinovala z iných keto-eshopov jedlo a jedla piate cez deviate ( čo mi chutilo ) aby som prvú fázu dala čo najdlhšie ( niečo ostalo doteraz alebo som to do seba capla keď sme šli von a nemala som po ruke nič iné tak že "cica nebuď pazrava a dávaj " 😁 čo sa vyplatilo 😜 druhá a tretia fáza bola už lepšia, keď sa pridávajú klasické jedla. Naozaj som si našla to svoje pri ktorom som ostala. Zväčša mám bud víkend keď si dám vínko, niečo nezdravé raz za deň alebo "deň off" 😜 Cvičenie, slabota 😁😁😁👍🙈 ale brala som prípravky ako Raspberry ketones, garciniu ... keď sme šli na celý deň s rodinou niekam a vedela som že aspoň niejaka záťaž bude fyzicka. Minimálne behať za deťmi 😁 Po keto ... Čítala som o Jojo ... Do obchodu keďže v obci nemáme obchod, sme mimo nej tak trocha - bycikel 👍 muž mi dal dokopy svoj 🙈 občas relax od detí po večeroch takisto ten bycikel vyvetram hlavu. Stiahla som si kalorické tabuľky a počítala kcal na začiatku všetko zadavala čo som jedla, ako laik učila sa. Neskôr som už vedela ako má vyzerať jedálniček cez deň, týždeň a že v sob alebo nedeľu môžem zhrešiť napr. na večeru pizzou či hamburgerom 😁🙈 voda, minerálka, cola Zero, kávu cukrim sladidlami - cakankovy alebo erythritol. Taktiez ho používam na sladké recepty ktoré sú mega a nizkosacharidove zároveň. Pečivo si doprajem 1-2 x za týždeň rožok 😁 Keď uz ideme niekam - mäso a šalát alebo ryba a šalát ... Občas si dam aj klasickú tortu na oslave s normálnym cukrom 😁 ale už viem že ma to nezabije pri akt.vahe. Žienky nejde ani tak o to akou diétou začnete a či občas zhresite ... Ale o to čo jete 80-90 percent týždňa alebo mesiaca 🙏❤️ ak sa pridá pohyb ..
Hoc aj krokomer, domáce práce .. stepper hoc len 10-20 min denne ... Je to odpočet kcal v kalorickych 👍 😇 To má povzbudilo lebo s kalorickymi tabuľkami som chcela po keto ešte schudnúť niečo viac aby som sa cítila dobre takže som bola na seba relatívne prísna kvôli písaním Jojo. Ale keď sa ženská nerozozerie hneď keď schudne 20 kg tak nemôže tam byť rovnaký Jojo. Ide o to čo chces ❤️ A ja sa vyžívam v tom že pri staršom manželovi vyzerám fakt dobre až ukážkovo a kúpim si na seba to krásne oblečenie čo vidím na figurinach 😇👍 všetko je len o zmene v myslení. Na začiatku ma motivovala kamarátka že rýchlo schudla, tak že zjem aj psa nieto prášky s vodou keď uvidím efekt, potom som bola rada že vyhadzujem do ekocharity oblečenie ktoré už nechcem obliecť a ktoré som nenávidela po 2 deťoch všetko XL/XXL pred 30 !!! Aj L som vyhodila alebo darovala ;) Som S/M. Keď som chudla odmenovala som sa - vlasy, strih, mihalnice, nechty, wellness atď 👍 S mužom som sa dohodla že ak zhodim 25 kg pôjdeme na dovolenku podľa môjho výberu a môže mi nakúpiť čo chce ... ❤️👍😇🙈 asi tak ... 👍😜 Trocha to trvalo ale milujem tie veci 😜😁 Nebojte sa zmeny 😜👍😁 Ste krásne uz teraz keď nad tým uvažujete 😇
@00tatiana00 mozem poprosit je to este na predaj??
Ahoj baby. Mam na predaj 58 ks jedál prodietix. Ak by mal niekto záujem, dajte vedieť.
@00tatiana00 ahoj, máš ich ešte? Mala by som záujem
@kubyka ahoj mám záujem je to ešte dostupné?
Baby napíšte mi prosím vás správu, mam v tých momentoch chaos :D
Komentoch
@00tatiana00 ahoj aktualne? 🙂
@eveline88 ahoj aktualne?
Ahojte,ostali mi z mojej diéty ešte tieto výrobky, kus 1 euro. Ja už ich nevyužijem,konečne mám svoju váhu z 84kg na 68kg.
Minibagetky do 14.8.2022 7ks
Vale 9ks do 3/2023
Croissant 3x do 11/2022
Jahodová tyčinka 7x do 9/2022
Risoni cestoviny 3x 5/2023
Ázijská polievka 1x 3/2024
Kuracia polievka 6/2023
Tagliatelle 1x 9/2022
Bolónske špagety 4x 1/2023,8/2023
@mariannasedliacek ahoj.poprosim zoznam
@spilo1 aktuálne