Ketodieta (ketodiet/prodietix). Máte s kúsenosti?
Ahojte žienky, mate niektorá skúsenosti s touto dietou?
Skôr by ma zaujímalo či ste ich niektorá kombinovala ( lebo v podstate je to asi na tom istom princípe len si treba strážiť sacharidy).
A tiež by ma zaujímalo či ste niektorá prerušila tu dietu ešte v prvej fáze na daaku dobu ...či sa Vám hneď vrátilo všetko späť? ( lebo chcela by som ju už teraz začať držať ale cca za 2t idem na dovolenku na týždeň a vtedy
ju pravdepodobne držať nebudem 🤔😶)
@dai bola som na jeho prednáške, kde okrem svojich skúseností premietal aj videa z Ruska ci krajín západnej Európy, kde dokonca túto metódu prepláca aj zdravotná poisťovňa. Len u nás sa tomu bránia zubami nechtami. Kamoška bola uňho na hladovke 2x a napriek tomu, že jej diagnóza pokročila do štádia metastáz v kostiach, progres je spomalený a výsledky po ukončení kurzov boli super aj co sa týka onkomarkerov.
@dorotelka p. Valuch je biochémie s firmou ktorá predáva liečebné doplnky:( nie je lekár, predáva svoje kurzy a svoje doplnky - zarába na chorych:( prepáč ale toto určite nue je dôveryhodný zdroj... Na stránke sa čerpá z literatúry 2och ľudí - nemám čas preveriť kto to je - ci sú zo lekári s praxou ale opäť niekto kto zarába na chorych:(
Ako som písala - nepoznám jediného... Kamarátovi sa po hladovke stav zhoršil...
@dai ono sa to nedá zovšeobecniť, určite vplýva na to viacero faktorov. Ja mu verím a pokiaľ by som sa sama ocitla v takejto situácii, bola by som ochotná podstúpiť čokoľvek, aby bolo lepšie. Nie, nelieči sa len alternatívne, má za sebou aj chemo, ale po ukončení cyklu absolvovala hladovku a po roku znova, no to už chemo nebrala. Každý ako uzná za vhodné, ale fakt je ten, že chemoterapia tiež nie je bohviečo.
@dorotelka nie je... Ale ma osvedčené výsledky... Vies jasne, človek keď sa topí sa aj slamky chytá, nebudem písať čomu všeličomu môj ocino veril a co skúšal... Ale sa liečil aj normálne...
Ja len nemám rada keď niekto napíše že sa vyliečil hladovkou... A pritom bral tradičnú liečbu ktorú doplnal alternatívou - ci ta pomohla ťažko overiť, možno skôr placebo... A teda dosť ma odradzuje keď niekto akože pomáha a pritom na chorych sproste zarába.
V každom prípade kamoške veľa šťastia, nech je co najdlhšie v dobrom stave
Baby, je -6 kg za mesiac dost, ci malo pri tejto diete? Neviem sa rozhodnut ci sa mam tesit alebo smutit... 😝
Ahojte 🙂 predám program Z1 ktorý je na 3 týždne. Chýba iba 5 balíčkov. Počiatočná cena 109,90 no predám za 80€ aj so shaker.
Ahojte žienky , od pondelka 25.02.2019 som s programom prodietix začala , minulý rok som s ňou schudla 12kg, nabrala som to však počas roka nazad nakoľko som sa vôbec nestrážila a jedla piate cez deviate ,a ďalej ma položila hospitalizácia v nemocnici a lieky a jeden kolotoč ... Dnes som už ready, pridáte sa niektorá?? 🙂 😉 😈
@fellow30 prajem Ti veľa šťastia, nech Ti pomôže ako minulý rok. Aký máš program? Nedám na prodietix dopustiť, veľmi mi pomohol. Pred 2,5 mesiacom som ukončila fázu a odvtedy sa držím. Cvičím, vyhýbam sa jedeniu blbosti. Síce kila neubudaju, ale ani naopak. Takže v poho. Držím paste. 😊
@dorotelka mám Z1 ale nejaké produkty ostali mamine tak mi ich dala prvú fázu plánujem držať 3 týždne a postupne dokupovať dosť papkam zeleninu takže hlad nepociťujem ale hrozné chute na sladké mam 🤷🤷🤷🤔🙄 na váhu sa chystám teraz v piatok po 12 dňoch tak uvidíme chcem sa dostať na 67 kg
Baby, ja som začala dnes, tak mi držte palce... potrebujem schudnúť 8 kíl, idem z váhy 63 kg🙂
@clementine11 držíme ;)
Nestaci proste vylucit co najviac sacharidy, treba nejake specialne drahe balickove jedla?
Tak ja to skusim. Zacinam dnes. 🙂

@dai liecebnehladovanie.sk. Aj Dr. Valuch sa hladovkou vyliečil.