icon

Ketodieta (ketodiet/prodietix). Máte s kúsenosti?

momomonko
27. jún 2018

Ahojte žienky, mate niektorá skúsenosti s touto dietou?
Skôr by ma zaujímalo či ste ich niektorá kombinovala ( lebo v podstate je to asi na tom istom princípe len si treba strážiť sacharidy).
A tiež by ma zaujímalo či ste niektorá prerušila tu dietu ešte v prvej fáze na daaku dobu ...či sa Vám hneď vrátilo všetko späť? ( lebo chcela by som ju už teraz začať držať ale cca za 2t idem na dovolenku na týždeň a vtedy
ju pravdepodobne držať nebudem 🤔😶)

miska.g
3. máj 2019

Foto

xima
4. máj 2019

Baby co ste mali moznost vyskusat aj ketodiet aj prodietix, ktore je chutovo lepsie?

miska.g
4. máj 2019

@xima Mne osobne chutili rovnako... Ale viac mi vyhovovalo, že v prodietix sú porcie balené jednotlivo. A teda som mohla po 1 porcii objednať a vyskúšať chuť.

lailaveve
4. máj 2019

Chtovo je prodietix neporovnatelne lepsie ale zasa pri ketodiet som nepocitovala hlad,skor som sa musela nutit aby som zjedla tych 5 porcii..kdezto u prodietix som neskutocne hladna,musim jest aj zeleninu no aj tak mam co vydrzat aspon tych 2,5 hodiny a nieto 3-4...viac ako 5 porcii za den(teda ako je predpisane) som vsak nejedla..doplnam to zeleninou a este pijem kavu...ale chut prodietix fakt super...clovek ani nema pocit ze je veci na chudnutie😉

clementine11
6. máj 2019

@xima za mna prodietix jednoznačne chutnejšie

xima
6. máj 2019

Vďaka za reakcie.. tak ked sa mi minie ketodiet vyskusam prodietix. . som pozerala ze to vyrabaju francuzi, a oni su gurmani, tak asi to bude chutovo lepsie ☺️

lu1130
6. máj 2019

Ahojte dnes 6ty den a -2,6kg dole.Mam Z4 progam.Ak to takto pojde tak do koca mesiaca budem stastna😁

leskky
6. máj 2019

@xima ja mam z goute, tiež vyrábajú Francúzi. Skus pozriet

franka211
11. máj 2019

@dorotelka ahoj, ako ppkracujes s ketodiet? Včera mi prišiel prodietix a váham či s tým začať. Mám 68 a chcela by som 63, len sa obávam jojo efektu.

fedka333
11. máj 2019

Ahojte žienky, tie čo ste objednávali prodietix za koľko vám prišiel? Ďakujem

franka211
11. máj 2019

@fedka333 v stredu (to bol sviatok) a v piatok som ho mala doma

xima
12. máj 2019

@franka211 ahoj, ak sa po skonceni budes stravovat nadalej ok, jojo efekt nebude. Ja som inak tiez sla zo 68. Mne sa vaha po druhom porode zastavila na tomto cisle a keto mi ozaj pomohlo

franka211
12. máj 2019

@xima naozaj, u mňa je to rovnako... Po pôrode som sa dostala na 65, pred som mávala 63, lenže prestala som minulý rok fajčiť a tri kilá vyskočili a nie a nie dole... Už dlhšie si dávam pozor na stravu ale len kilo zišlo a aj to niekedy vyskočí naspäť....ďakujem za povzbudenie, kúpila som si trojtýždňovu kúru s redukciou do 6 kg, takže po jej skončení by som pokračovala v zdravom stravovaní.

franka211
12. máj 2019

@xima môžem sa opýtať koľko si schudla s ketodietou?

xima
12. máj 2019

@franka211 no ja presne vždy som mala okolo 62 kg, po prvom porode som mala svoju vahu naspat po roku,bez nejakej diety, ale teraz to stalo na tych 68, aj po roku a pol po porode, a to sa neprejedam, ani pecivo skoro vobec nejem. Takze uz ma to ozaj stvalo. Ta ketodiet mi asi nastartovala metabolizmus, teraz mam 63,5, este si davam tak 1-2 jedla denne od keto, inak jem normalne, a vaha ide stale dole aj ked pomaly(tak kilo za tyzden). Mne osobne teda fakt pomohlo, daj potom vediet ako ti to ide ☺️

franka211
12. máj 2019

@xima povzbudila si ma, o týždeň idem na to... V nedeľu má babka 80tku, takže tazko by som jej vysvetlila, že sa stravujem jedlom z prášku...

xima
12. máj 2019

No ja som zacala hned ako mi prisiel balík, sa mi nechcelo ani o den viac cakat 😃 a to som zacala dva dni pred mojimi narodkami 😃 ale zas ja som to nedodrziavala uplne na 100%, ja som to musela zatajit pred manzelom, takze ked bol v praci som dodržiavala na 100% a ked bol doma tak na 70%😇 tak drzim palce

franka211
12. máj 2019

@xima ďakujem,dam vedieť ako mi to ide

bibs1403
12. máj 2019

Ahojte, ja som začala pred vyše týždňom s prodietix. Okolie mi to odporúčalo, vraj chuťovo fajn. Prvý deň premotivovaná- mi to aj chutilo. Od ďalšieho dňa som cítila vo všetkom umelinu čo mi dosť prekáža. Ale už to dokončím kvôli výsledku. Chcem sa spýtať, či je tu niekto už po skončení s prodietixom - či nastal jojoefekt. Dosť ma znepokojili informácie, že v okolí to dievčatá brali, snažili sa dodržiavať stravu aj po a pribrali dvojnásobok toho čo schudli.

monasek84
13. máj 2019

Ahoj, nevíte prosím některá jaký je rozdíl v denním příjmu kcal mezi programy Z1 a M1?

neznama159
20. máj 2019

Zdravím, máte niekto na predaj ? 🙂

miska.g
20. máj 2019

@neznama159 Áno, ja, pozrite vyššie

nikusa1510
21. máj 2019

Ahojte pripajam sa do tejto skupiny s prodietixom som začala pred 5 dnami zatial hlasim ubytok 2,5 kg .. uvidíme ako to pôjde ďalej čo sa tíka chuti jedal niečo mi chutí iné zas nie tiež sa musim prekonavat aby som zjedla nejaké jedla absolutne nechutný mi príde vanilkový krem. Necítim sa nejako fit skôr unavene. Chcem sa spytať kolko zeleneniny denne je možne skonzumovať . Lebo bez nej by som to určite nedala.

franka211
21. máj 2019

@nikusa1510 ahoj, v manuali píšu od 300g a max kilo denne povolenej zeleniny... Ja som na prodietix druhý deň,tak uvidíme ako mi to pojde

tonigela
21. máj 2019

Ahojte, ak by niekto mal zaujem mam na predaj uplne novy program z4, kupila som za 380 neham za 300

lailaveve
21. máj 2019

Ponukam 12 porcii prodietix co mi este ostali...krutony,suchare,toasty,omelety,nugetky

mommy_naty
21. máj 2019

@miska.g dobrý deň 😊 je to ešte dostupné?

nikusa1510
22. máj 2019

@franka211 Držím prsty 🙂

franka211
22. máj 2019

@nikusa1510 ďakujem, celkom sa to dá v kombinácii so zeleninou. Môžem sa opýtať aký máš program? Lebo 2,5 kilá za 5 dni je veľmi slušné

lucula73
22. máj 2019

@lailaveve dobrý večer...je to ešte aktuálne? ak ano aka je prosím cena?