Kňazské škandály
V poslednom čase sa tu strhli strašné útoky na LGBTI, na hrozbu progresivcov, na neuveriteľne zlú budúcnosť kvôli liberálom a skloňuje sa tu stále rovnaká téma - zlá pliaga homosexuáli.
Mňa by však zaujímalo, kde sú názory na kňazov katolíckej cirkvi, ktorá má toľko škandálov so sexuálnym zneužívaním deti, sexuálnymi orgiami s prostitutmi. Prečo sa tejto téme venuje tak málo priestoru?
Toto nevadí tým čo vidia diabla v dvoch dospelých ľuďoch rovnakého pohlavia, ktorí sa majú radi a chcú mat rovnaké práva ako ostane zamilované páry?
Želám peknú diskusiu na úrovni k téme
@annm81 tu uz neslo o ustavu SR, ale celkove bytie... Ale takym co si myslia, ze su z opic🙄to nevysvetlim. Mysli si co chces, ja mam na lgbt svoj nazor je nemenny, a mozes mi tu nadavat, kolko chces, je mi to fuk. Ved vy priaznivci lgbt komunite ine ani neviete, kto nesuhlasi, hned mu nadavate😀
@annm81 heterosexualne pary maju velmi velky predpoklad splodit jedinca spolu, ale homosexualne su stvorene na zanik od zaciatku, nevedia splodit spolu dieta. Co je natom nepochopitelne? 😀 Douc sa zakladne veci ako sa plodia deti 😀 ze muz so zenou su kompatibilny. A uz sa nestrapnuj😉🙃
@viestta Tak moment, moment... myslíš niečo ako zmena pohlavia ešte skôr, ako plod dosiahol plnoletosť? A to ani neprešiel sedením u psychológa? A podpísali rodičia informovaný súhlas... teda, ako je možné, že Adam vznikol bez toho, aby mal dvoch rodičov - muža a ženu? Veď to je totálne proti prírode!
@helen_167 ja sa ich zastavam, pretoze su to ludia. Rovnaki ludia ako ja, ty, sused Jozo alebo sesternica Klara. Su to ludske bytosti, ktor maju svoje potreby a aj potrebu lasky ako kazda jedna ludska bytost. Nie su o nic horsi ako ja, ty, sused Jozo alebo sesternica Klara, preto budem vzdy aj na ich strane ak sa im krivdi za to, ze sa narodili taki aki sa narodili. Ja na rozdiel od teba ctim kazdu ludsku bytost, aj tu co je ina ako ja.
@helen_167 aký máš na lgbt názor tu hulákaš už 6 strán. Choď radšej lavice do kostola drhnúť (aj so zvyškom tunajšej družiny ortodoxných), budeš potrebnejšia, medzi svojimi, hneď sa ti uľaví a neprdni ti cievka z toho kriku... 😎 A nezabudni sa vyspovedať, pretože tých 6 strán otvorenej nenávisti (a sprostoty, sorry) ti pán boh neodpustí len tak... Ty si ukážkový príklad vymytého mozgu, a to by jeden čakal, že pravoverný a bohu oddaný človek bude tolerantný, chápavý a empatický... Hahahahaaaa.
@kikappp Prečo sa to nedá porovnať? Jeden ani druhý pár nedokáže splodiť dieťa. Môžeš nám teda popísať, kde konkrétne je rozdiel? A to sme ešte nedošli k tomu, že pokojne môže existovať pár homosexuálov, kde sú schopní obaja splodiť dieťa a pár hetero, kde ani jeden nie je plodný- v takom prípade má z titulu schopnosti počať dieťa väčšie právo na manželstvo ten prvý pár, však?
Neschopnosť splodiť dieťa teda oberá o právo vychovávať dieťa? Takže adopcie pre páry, ktoré nemajú vlastné dieťa ideme hneď teraz zrušiť,.áno? A vlastne by sme mali zrušiť aj darcovstvo vajíčok a spermií.
@lonely66 to nieje neorajnost ,to je zdraví rozum ,ved sa pozri ako to zariadila matka príroda. Iste môžu to obchádzať a vychovať dieta 2 mamičky aj 2 oteckovia ale to nieje láska, to je sebeckost a naplnenie ich potrieb,sebecké ja ja homosexuál chce a chcem a mam pravo na dieta.Kto pozerá na to dieta ci ono chce takto žiť?jasne ved si zvykne nič iné mu neostane ale co také dieta bude považovať ze normálne a zdravé?
Kolo ľudí sa naozaj radi oko homosexuál a koľko z nich si to počas života mení podľa chuti?je to cirocire hnusne sebectvo .Naozaj nech si žijú, ľúbia sa ,nech im uznaju partnerstva ale pokora a prijať stav ako je ze v takom vzťahu to dieta nesplodia a teda dieta ma mat aj otca aj matku vzor oboch .

@kikappp a co neplodne pary, ktore si adoptuju dieta? Ani, oni nemaju pravo vychovavat dieta, pretoze ho nemozu splodit?