Koho voliť za prezidenta? Pozrite si výnimočné video
Pozrite si to ten moderator je genialny.
@jaroe laskavejsia nebola, len bola viac skryta, keďže dovoliť si uraziť v minulej dobe bolo pre toho co uráža nebezpečnejšie. A za ďalšie dnes sme menej pokrytecki ako kedysi, v minulosti sa urazalo hlavne za zavretými dvermi a do očí to bola často len nevinný komentár.
Vidíš a mne sa napriklad zomri paci, pritom reálne aj mňa dokážu uraziť najmä keď zosmiesnuju konzervativne názory aké mam ja. Ale uvedomujem si, ze tak to funguje, jednoducho to co urazi mňa neurazí druhého a kto som ja aby som určovala hranicu toho co majú druhi robiť?
@tibor79 ale prosím ta, najviac urážajú starší ľudia. Stačí ísť na internet a vidieť to. Starší co vyžadujú úctu a keď sa im jej nedostane kopu okolo seba.
@tykat a co je na tom az take neuctive?Ved v podstate dobre vysrihok povahu peleho,teda okrem jeho orientacie,ktoru ani nemozes brat vazne,kedze to sam pele nepotvrdil.
@jaroe na to aby bola satira " laskavejsia" to by aj nasa koalícia musela byť o veľký kus slušenejšia . To čo predvádzajú je úplné dno ...práveže na to, ako sa chovajú k svojmu národu ( neuctivo, arogantne ako polobohovia, ani sa tým netaja ) je táto satira úplne láskavá...keby sa im malo odplatiť rovnakou mincou bolo by to teda drsnejšie.
@777januska777 odpovedz si sama. Ale podľa mňa je rozdiel keď ja holo konštatujem písomne niečo fakticky neškodné a z dotyčného pri slovnom prejave, mimike, tón hlasu srší výsmech...A vidím, že chceš mať posledné slovo. Ok. Určite nie je nestranný a to by mal byť.
@tykat on to dava na pana?...on je donuteny ist kandidovat...
@tibor79 no rozdiel je len v tom, ze ty nie si komik ale anonymný človek co pod ruskom anonyma povie co chce, kdezto on ako komik to povedal za seba a teda ak sa niekto na to urazí, kľudne to môže riešiť priamo s nim. Takže áno ide viac s kožou na trh ako ty. A ako som už vravela komik absolútne nemusí byť nestranný, komik nie len ze nie je verejná funkcia a ani nema peniaze z nasich dani ci verejnej činnosti, tak nechápem prečo by mal byť nestranný. Pozri ja nemusím mať posledné slovo ak ma dokážeš vyargumentovat, zatiaľ ti to nejako nejde.
@777januska777 za to ja nemôžem. Ani za starých, ani za mladých. Som zodpovedná len sama za seba.
@tibor79 no áno, ale potom nevrav, ze je to u mladých moderné. Pritom reálne to robia vo veľkej miere starší ľudia.
@777januska777 podľa mňa komik sa nemá čo miešať do takých vecí ako je politika. A ak už, tak nech si robí "srandu" rovnako. Bez preferencií, koalícia, opozícia a pod. Inak to je nehnevaj sa "subjektívne" a tým pádom nekorektné a rozpor medzi ľuďmi vyvolávajúce. Čo je jasným cieľom.
@tibor79 prečo nie? Dnes máme tak veľký svet, ze ludia môžu robiť čo chcú. A aj komik môže riešiť politiku, keďže politika je vec verejná a každý ju nejako komentuje ci rieši.
A za ďalšie dnes sa staráme do remesla lekárom, učiteľom, právnikom, vojakom, atd atd. Takže keď politika ovplyvňuje aj toho daného komika z akého dôvodu sa on do toho nemá starať?
Btw. Medzi ľuďmi vyvoláva rozpor politika sama o sebe. Prečo je označovaná často ako zakázaná téma (politika, náboženstvo a peniaze)?
@tibor79 tak akoze on si robil srandu z kazdeho.Akurat z korcoka nie ale on nie je moc znamy.
Milá autorka asi musíš prejsť aj na infovojnu a dat tu nejakú satiru na korcoka, lebo to niektorí na koniku nezvládnu. Veľká pravdepodobnosť, že tej satiry, tam bude až dostatočne.
@erikavesela narazky na sex.orientaciu dava na pana, ostatne nekomentujem, nie je to moj kandidat. Mne by tie narazky vadili u kohokolvek.
@777januska777 robia. V tom súhlasím.
@777januska777 kto sa stará do "remesla" lekárom, učiteľom? Ja keď s lekárom nesúhlasím, viac tam nejdem a robím si podľa seba. Ale nedegradujem ho verejne. To je podľa teba ok? Ak si verejne činní ludia robía čo chcú? Pred očami ľudí, divákov? Hm....Smutné veru. Kedysi boli aspoň aké - také "mantinely". V dnešnej liberálnej spoločnosti je možné aj nemožné.
@tibor79 verejne známi lekári nie sú degradovani? Taky Krcmery mal toho neskutočne veľa, zosmiesnovali ho za komplet všetko, prepierali a zhadzovali. Taky Sabaka rovnako. To bolo vtedy ok? Prezidentke verejne nadával nás úžasný Bláha do k....v, jej dcéru taraba zhadzoval a zosmiesnoval za vzhľad. Malo? A to sú tí akoze z konzervatívnej odnoze, ti co tvrdia ako v minulosti bolo fajn a ze ako sa dnes slušnosť stratila. Pritom sú prví, ktorí nevedia co je slušnosť.
@777januska777 to sedí aj opačne. Tak o čom je to? Jedna k jednej. Kto je v práve? K to určí? Ľudí rozhadali a rozdelili. Vždy budú a boli minimálne dva pohľady na vec. Väčšinou viac. Ale nikdy nebolo v správaní ľudí to čo dnes.
@tibor79 ved sedí, to vravím. Ty sa tu rozčuľuješ nad spoločnosťou, nad urazanim a nad tým ako tomu komikovi chyba slušnosť. Pritom reálne slušnosť nie je nikde a satira a urážky sú normálna súčasť života. Len teda keď to neurazí teba, vtedy je to ok, keď to urazí teba už to ok nie je.
@777januska777 áno, je to dnešná realita, žiaľ. Ale prečo to podporovať (túto nenávisť) takýmito a podobnými statusmi? Keď autorka napíše, že moderátor je "geniálny". Zase je to o strete a vyvolávání "reakcie". K čomu toto je dobré?
Chytili ste sa tu jedného nepidstatneho slová " teply"... pričom najpodstatnejšie je záver...." Myslíte na to,ze keď volite Pellegriniho volíte Fica.Bodka."
@tykat A Danko moze povedat Matovicivi Magiorko?
no kazdopadne je to skvele video,skoda ze si to nedopozerala do konca.Ucel splnip-dobre pobavil.
Ano vadi mi aj to ako sa vyjadruje Danko aj Matovic.
@tibor79 lebo tak to je. My ľudia sme takí. Ano môžeme snívať o dokonalom svete, kde sa budeme mat všetci radi a kde nik nikoho nebude nenávidieť, ale tak to jednoducho nebude. Autorka svoje zúfalstvo na politickú situáciu vyjadrila touto témou. Na iných weboch svoje názory vyjadrujú zas inak. Kazdy takýto názor či web je potom podpora nenávisti, takže vhodné by bolo weby rovno zrušiť. Zruším weby, zostanú noviny, zruším noviny zostanú plagáty, zruším plagáty zostanú grafity, atd atd. Ludia sa od nepamäti vyjadrujú a vždy sa vyjadrovať budú, či sa nám ich názor paci alebo nie.
@tykat inak sranda, ze pellemu sa nedostalo toľko nenávisti ako takej caputovej a jej rodine. A taky krcmery ci sabaka napriklad ako ich ľudia zosmiesnovali a verejne a dokonca samotní politici a dnes sú tí politici vo vláde.
@777januska777 vyjadrujú, ale nikdy v histórii to nekleslo na takú zufalú úroveň ako teraz. Toto, čo sa deje, je fiasko totálne.

@tibor79 podľa teba, mne sa zosmiesnujuce zdajú, takže kto určí co je zosmiesnujuce a co nie je?