Koľko deti majú ľudia na Slovensku?
Ak chces prispej prispevkom kolko mas deti ...Niekedy bolo v mode mat vela deti tak napis cislo kolko mas doma deticiek diki.....Ja osobne mam 2 dievcata ..
0, žiaľbohu. Moje sestry majú po jednom, staršia chlapca, mladšia dievča, vlastne sú to už dospelí ľudia.
4dievcata od 7 do 17
Dve - párik
Štatistický 1,8...?
T.j. Každá žena ma papierovo necele😂 2 deti.
Pritom okolo mňa 40tnicky bezdetne.... Aj celebrity.
Takže za nich má niekto z rovesníciok 3...4 až 12.....🏘️🏘️🏘️
Ked mame veriť štatistikám, ktore sme si my nesfalsovali 🤩
(3 deti, jedno vnuca👶)
3
Čo vídam v okolí tak najčastejšie majú páry 2-3-4 deti a potom ini žiadne. Tak to asi vo finále dá tých priemerných 1,8 dieťaťa na ženu.
0
Ak chces nejaku statistiku, tak pozri napr tu profily mamiciek - Najdi mamicku... a do tabulky si zaznac i pripadne mesto... al to tu daj ako dotaznik .. lebo takto, ked tu bude 5-10-100str odpovedi, tak to asi nikto nebude citat a uz vobec nie robit z toho nejaky priemer, ci median
Jednu dcérku a stačí
Zatiaľ jedno.. chcela som 5 😂 manžel jedno, tak sme dali kompromis, že aspoň 2 😂
Traja chalani, z toho mladší sú dvojičky
Chlapec a dievča, možno sa ešte odhodláme na jedno 🙂🙂
Ja mám troch synov dve dcéry a Dianku anjelika
@jana_eyre_2 dakujem ano no co s nimi spravime to su ludia .....Inak si myslim ze 3 deti je idealne mat
3baby a o chvilu pribudne aj treti chlapec
Ja si myslim, ze prevazuju 2-detne rodiny. Ale je aj dost jedinacikov. 3-detnych rodin sa da najst este relativne celkom dost, ale napr. 4-detnych rodin z mojej generacie (mam 35) poznam len zopar a osobne nepoznam vobec nikoho,kto je plus-minus v mojom veku a ma viac ako 4 deti.
A dost mpjoch rovesnikov je este bezdetnych, no stale je moznost ze to dobehnu.
Jedno, druhe sa ma narodit o niekolko mesiacov a chcela by som potom este tretie. :D
@alex666 boli sme na gympli partia 4 kamosky.jedna ma 5 deti-lekarka,ja 4 -psychologicka,dalsia 4-psychologicka,dalsia 3-farmaceutka.rovny rovneho si hlada😀
2 dievčatá 😊
2x chlapec a 1x dievca.
2 chlapci
3 dievčatá a jeden chlapec
Ja mam 4 deti,ale co tak sledujem u nas na dedine su najcastejsie dvojdetne rodinky,par sa najde aj s tromi detickami a tak ako ja so styrmi su u nas len este dve rodiny..S jednym dietatom takmer nikoho nepoznam
zatiaľ 2, v pláne sú 3 😁 v okolí máme rodiny kde sú deti 2 až 4, ale poznám aj tri rodiny s piatimi deťmi (jedni známi pri 5tom chlapcovi vzdali snahu o dievča 😁)
2 chalanov a tym to konci
2 dievčatá mám
Sestra ma dievča a chlapca
Sesternica tiež dievča a chlapca
Žiadne :D
Ja mam 2 chlapcov a dievca ale pristála by som časom ešte jedno

@rastika nepomoze jej to k nicom, asi sa pyta len pre zaujimavost. Mna to tiez zaujima, rada si precitam odpovede...ale tiez mi to na nic nepomoze 😊