Koľko môže stáť výmena čelného skla?
Vymieňali ste niekto v poslednej dobe čelné sklo? Koľko vás to vyšlo? Niekde čítam že 200, inde 900€, tak vôbec koľko si mám pripraviť, momentálne nemám čas ísť do predajne, ďakujem..
@lenka.25 to je to, ze potom sa ta cena o tolko zvysi, ze to fakt clovek ani necaka. tak potom ti robili aj tie kalibracie?
@lenka.25 to je to, ze potom sa ta cena o tolko zvysi, ze to fakt clovek ani necaka. tak potom ti robili aj tie kalibracie?
@simonkaa27 áno
@eva_eva Ano, presne tak, vsetky informacie tym padom dostal ako na podnose a stacilo uz len si zavolat alebo tam napisat a uz by sa potom oni sami ozvali a dohodol by sa termin. O nic ine tam neslo. Ale tak vidis, ako to chodi. Ja to uz ani neriesim a nerozculujem sa nad takymito vecami, lebo vsak naco. Spravis co najviac mozes a stale ma niekto proste svoju hlavu a ide si svoje.
@babina_33 s tym ale treba pocitat. automaticky, ked si kupujes nove alebo novsie moderne auto, tak uz su tam ine tie funkcie a vymozenosti oproti nejaku 20 a viac rocnemu autu. pokial to vsetko funguje ako ma, tak je to dobra pomoc 😀
@simonkaa27 A ak nefunguje, tak to treba dat na poriadok. Same sa to nespravi ;)
@dajna8 mozno je to pre niektorych taky navrat spat o par rokov, ked take vymozenosti este na aute nemali 😀 ja uz by som sa necudovala nicomu, ziadnym odovodneniam a vyhovorkam 😀
@eva_eva Asi to chce len prax. Akože neznie to nejak hrozne si myslím. Treba mať isto cit v rukách a presne to opracovať. To bude asi celá mágia 😀
@1natasa1 Asi áno, ono je to taká jemnejšia robota, kde treba aj s citom robiť. Nech to aj nejak vyzerá, keď sa to sklo opraví, aby to nebolo poznať.
@simonkaa27 To si zase ja vobec nemyslim. Pretoze uz ked na to clovek nabehne, ze to vyuziva a zjednodusuje a sprijemnuje mu to cestu autom, tak si na to rychlo zvykne. To mi ver 😀
@simonkaa27 Urcite ano, to nepopieram 🙂
ahojte. stalo sa vam take, ze ste si dali opravit puknute sklo na aute a zase sa to na tom istom mieste objavilo? lebo ma s tymto kolega strasil v praci a teda neviem, ci ozaj sa to moze stat, alebo ma len potrebu mi robit este vacsi stres 😅
ahojte. stalo sa vam take, ze ste si dali opravit puknute sklo na aute a zase sa to na tom istom mieste objavilo? lebo ma s tymto kolega strasil v praci a teda neviem, ci ozaj sa to moze stat, alebo ma len potrebu mi robit este vacsi stres 😅
@flavica nie,nestalo sa mi to.Celnesklo opravovane na viacerych autach,nikdy neprasklo dalej...
@flavica ked ti povedia v servise, ze sa to da opravit a vedia to, tak by som vobec ani neuvazovala nad celou vymenou naco. ved opravit sa to da tak, ze to nie je ani poznat.
@simonkaa27 Tak pokial je to seriozny servis, tak sami zhodnotia, ci je to suce na opravua lebo vymenu a podla toho to aj vsetko zariadia. Osobne za takyto servis aj z vlastnej skusenosti povazujem Hornet, takze ten by som isto poradila kontaktovat vo svojom okoli.
@tundra a si to davala teda opravit iba? na tomto mieste by to nemal byt problem, uz som si co to pozerala. a opytam sa ta este, ze ci moze mat aj zima teraz na to vplyv.
@simonkaa27 no ved nie, to by bolo asi zbytocne. a je to sklo potom aj tak dostatocne pevne? akoze ci sa nejak nezmenia jeho vlastnosti, ked uz je predsa len poskodene....
@tundra a si to davala teda opravit iba? na tomto mieste by to nemal byt problem, uz som si co to pozerala. a opytam sa ta este, ze ci moze mat aj zima teraz na to vplyv.
@simonkaa27 no ved nie, to by bolo asi zbytocne. a je to sklo potom aj tak dostatocne pevne? akoze ci sa nejak nezmenia jeho vlastnosti, ked uz je predsa len poskodene....
@flavica ano,uz som opravoval asi 4-5 krat,2x som musel vymenit.Za tie roky sa to nazbiera...
Zima môze mat vplyv,ked bol naraz kamena silny.
Raz ma trafil kamen asi 4 cm od laveho okraja okna.Oproti isiel posypac a z neho ma trafil kamen.Najprv nic len bodka,potom prasklo okno asi 3-4 cm,ku kraju a na druhy den,okolo celeho kraju....V autoskle ti poradia najlepsie.
@tundra Tak to si ale nemyslim, ze by to bolo sposobene zimou, to skor asi tymi otrasmi pri ceste, ziadne problem na nasich cestach.
@babina_33 otrasy z nerovnosti cesty zmiernuju tlmice na aute.V principe je jedno,co spôsobi prasknutie,vzdy je lepsie dat ďubku opravit a riziko prasknutia zmensit.
@dajna8 myslis, ze kazdy ho ma vo svojom okoli? 😅

@lenka.25 Ved jasne, to ja viem, to som len bola zvedava, ze ako to bolo v tomto pripade. A mozem sa opytat, ze o ake auto islo? Ci to bezne su taketo nakladne tie vymeny? Resp. samotne skla?
@babina_33 Nissan Qashqai , ale ja mám aj vyhrievané aj head up display , tak aj preto taká cena