Koľko môže stáť výmena čelného skla?
Vymieňali ste niekto v poslednej dobe čelné sklo? Koľko vás to vyšlo? Niekde čítam že 200, inde 900€, tak vôbec koľko si mám pripraviť, momentálne nemám čas ísť do predajne, ďakujem..
@flavica neviem popravde som sa nad tym nezamyslala este, ci by som take auto vzala prave do umyvarky alebo kam ano a kam nie 😀
@simonkaa27 najlepsie asi nikam, jedine do servisu 😀
@1natasa1 tiez si myslim. vcera som takeho jedneho stretla na ceste, pavucina na spodku celneho, to vyzeralo ako keby nieco nabral.
Mňa stálo aj s prácou 200 € pred 2 rokmi, auto mám VW Polo, ale je ročník 2002. Nové autá určite oooooveľa viac.
@kacka6 mozem sa spytat, ze ako velke alebo rozsiahle bolo to poskodenie na skle? netesnilo ti to akoze po obvode?
@lucpro1 no išlo o to, že už som bola veeeeľmi zúfalá, skade furt mi tečie voda (veľakrát som si požičala tepovačku a vyťahovala vodu z podlahy auta) a automechanik mi poradil, že či to nebude zatekať cez predné sklo, že jemu sa zdá, tak vymenil a prestalo mi tiecť 🙏 to, že kade tieklo, kde presne a v akom rozsahu netesnilo, to ja neviem... no len čo sa mi stalo, začalo mi zatekať (predtým to nerobilo) cez predné pravé dvere, neviem, či mi sadli dvere, či tesnenie povolilo, tak ešte toto ma čaká, lebo mi prší viac menej len na sedadlo a už tam mám fľaky na ňom 😥 podlaha auta je suchá. Ale tak so starými autami je to tak, že stále niečo opravovať treba, no na nové, drahé nemám.
@kacka6 Joj to ma mrzi takato skusenost. To dobre poznam ako je to fungovat so starsim autom, my sme kolkokrat prepocitavali, ci sa nam vobec oplati davat na nom este nieco robit. No ked na nove vtedy tiez nebolo, tak co sme mali robit. Ale tak dobre nam sluzilo, kadeco sme si zazili. Ale teda s takymto niecim som sa nestretla, ze by sa to nedalo nejak dopatrat.
@dajna8 ale zase na tom starsom aute tolko nestoji ten servis 😀 my sme mali pred rokmi sklo vymenene za 30 eur (bolo poistene).
@babina_33 presne toto vela ludi zisti az ked sa nieco stane. Kkazda poistovna to ma nastavenie trochu inak a clovek sa v tom casto zacne orientovat az pri rieseni skody 😀 my sme tiez kedysi pozerali, co vsetko vlastne poistka kryje a pri niektorych veciach nas prekvapilo, ze tam boli limity alebo spoluucast. ale teda 30 eur za vymenu skla je dnes uz skoro neuveritelna cena 🙂

@babina_33 Funguje to u nich podobne ako u nas. Asi vyska pokuty rovnaka nie je, to neviem, to sme nezistovali. Ale teda ano, mozu zhodnotit, ze auto nie je sposobile na to,a by jazdilo po cestach.