icon

Koľko môže stáť výmena čelného skla?

20. máj 2024

Vymieňali ste niekto v poslednej dobe čelné sklo? Koľko vás to vyšlo? Niekde čítam že 200, inde 900€, tak vôbec koľko si mám pripraviť, momentálne nemám čas ísť do predajne, ďakujem..

Strana
z7
babina_33
1. júl 2026

@lucpro1 Ak to clovek vobec neplanuje riesit alebo menit, tak sa do toho naozaj netreba hlbsie ponarat. Podla mna je to skor vec pre odbornika. Pre bezneho pouzivatela je dolezite skor to, aby mal vsetko funkcne, tesne.

lucpro1
7. júl 2026

@babina_33 no ved presne, pokial neplanujes sa tym zivit alebo to robit pravidelne, tak asi zbytocne si myslim 😀 ved ked su na to servisy, kde si s tym poradia fakt za par minut, tak naco vobec spekulovat nad nejakym inym riesenim.

babina_33
9. júl 2026

@lucpro1 Presne moje slova. Kazdy sa venujme tomu svojmu 😀

simonkaa27
15. júl 2026

@flavica ved jasne, to uz sa tu hrame na slovicka. ine je podstatnejsie. ako to spravia. uz kde to spravia, to nam moze byt v podstate jedno 😀

1natasa1
21. júl 2026

@simonkaa27 Ono to zase nie je až tak úplne jedno. Lebo nie každý servis ti ponúkne takúto možnosť, že vedia niekam vycestovať, aby ty si nemusela sa kilometre niekam presúvať a čakať v nejakom inom meste, kde len potom zabíjaš čas niečím.

flavica
22. júl 2026

@simonkaa27 ale ved jasne 🙂

simonkaa27
23. júl 2026

@1natasa1 ja som to skor brala tak, ze pre mna je hlavne vysledok a kvalita prace. ale mas pravdu, ked servis pride priamo k cloveku, je to velke plus, hlavne ked by clovek inak musel riesit cestu, cas a cele okolo toho.

lucpro1
24. júl 2026

@simonkaa27 vyhoda to je urcite. ale nevadilo by mi ani prejst niekam do ineho mesta, ak by som vedela, ze s ami to vyplati.

Strana
z7