Koľko ste ochotní zaplatiť za obedové menu?
Keď chodíme z práce na obed, je to šialené. 8-10 eur za obedové menu aj s polievkou. Koľko platíte vy? Aj u vás sú také šialené ceny?
Ak mate blizko skolsku jedalen, aj tam sa da stravovat za dobru cenu. Teda ak dobre varia.
@igiana Ako kde. U nas je napr.vyse 600 stravnikov a taketo sluzby pre verejnost neposkytuju.
Ja poznám dve jedálne v Bratislave kde výborne varia a menu stojí 5.50 a keď mi to nechutí čo je menu tak si vyberiem niečo iné a to stojí okolo 6 eur
@anonym_autor Zemplin, okresne mesto. Obedove menu 6,6e. Ale ja napr. cele ani nezjem, je to pre mna vela. Tak jeden den mam polievku, druhy den druhe jedlo a zvysok tyzdna si nieco aj z domu prinesiem. Sem tam akurat objednavam aj detom ked viem ze je nieco dobre co maju radi a ja nebudem stihat navarit. Ale 5x do tyzdna by som 6,6e pre seba na obedy nedala. To by mi uz bolo vela. Ale tak kazdy ako mu plat dovolí.
VBa od 6,50 do 12.
U nás idú menučká v meste od 6 do 8, 8,50 max a ja si objednávam z tej za 6,50 a dávam si vždy bez polievky, lebo ich nejem a stojí ma to 4,50. -donáška je zdarma. Menšie okresné mesto.
BA-obedové menučka tiež 8-11, občas keď sa nám cez Bolt podarí vychytať nejakú zľavu tak je to 6-7€ (ale to fakt len výnimočne) pričom si objednávame viacerý a donáška sa rozráta. Od leta som ale nútená si variť kvôli zisteným intoleranciám čo po finančnej stránke cítim dosť pozitívne. Negatívom je jedine to cestovanie hore dole vlakom ovešaná dózami :/
Nie som ochotna vobec platit obedove menu a to zarabam nadstandardne. Nosim si z domu krabicky - kvalitne suroviny, viem co jem, plus usetrim na tom majland.
BA-obedové menučka tiež 8-11, občas keď sa nám cez Bolt podarí vychytať nejakú zľavu tak je to 6-7€ (ale to fakt len výnimočne) pričom si objednávame viacerý a donáška sa rozráta. Od leta som ale nútená si variť kvôli zisteným intoleranciám čo po finančnej stránke cítim dosť pozitívne. Negatívom je jedine to cestovanie hore dole vlakom ovešaná dózami :/
@adriana2503 Nestačí ti jedna doza?
@adriana2503 Nestačí ti jedna doza?
@sisska96 :D ani nie...jem male porcie viackrát denne cize mala porcia hustej polievky + mala porcia hlavneho jedla + ranajky
@sisska96 :D ani nie...jem male porcie viackrát denne cize mala porcia hustej polievky + mala porcia hlavneho jedla + ranajky
@adriana2503 fuuuuu ja buchnnem všetko do jednej dózy a hotovo. Polievku iba keď som doma a raňajky tie doma alebo hodím jeden rohlik do tašky 😅
@anonym_autor zase ako kedy.. ked nestiham, idem na menu, za kvalitny obed nie je 10 eur vela a za nekvalitny aj 5 eur je dost.. ak som z rodiny iba jedna co potrebuje jest a ostatni maju stravu inde, idem sa radsej najest ako si varit, ak varim pre. viacerych, jasne ze je to vyhodnejsie, ja ale neznasam zohrievanie v mikrovlnke, preto jem az po praci a to som uz riadne hladna, musim mat obed uz navareny z predosleho dna
Od 6e hore uz sme menu stopli a varim vyhradne doma. obedy si nosime do prace obaja s muzom.mame v praci kuchynku s mikrovlnkou.len nase obedy by stali cca 400e mesacne tolko miniem na nakup zakladnych potravin na mesiac.. nevravim raz za cas si dame doniest s babami pizzu alebo skocime pre kebab.ale na denne stravovanie sa na donaske na to uz jednoducho nemame..kde su tie casy za 3.30 este aj s keksikom.
@anonym_autor zase ako kedy.. ked nestiham, idem na menu, za kvalitny obed nie je 10 eur vela a za nekvalitny aj 5 eur je dost.. ak som z rodiny iba jedna co potrebuje jest a ostatni maju stravu inde, idem sa radsej najest ako si varit, ak varim pre. viacerych, jasne ze je to vyhodnejsie, ja ale neznasam zohrievanie v mikrovlnke, preto jem az po praci a to som uz riadne hladna, musim mat obed uz navareny z predosleho dna
@lacibo no ktoré menučko je kvalitné? 😂
popravde? nedala by som, mame moznost sa vsetci stravovat doma, tak si varime. Stojí to 30-60 min namiesto sledovania nejakeho Dunaja alebo Farmy
@lizatko1009 len si prepočítaj náklady, co ta to stoji. A nezabudni hlavne naratat svoj čas. Ten je najdrahsi.
Cize kvôli nejakým usetrenym 2€ si ja radšej pozriem ten Dunaj (aj keď ho nepozerám)
1.10 alebo 1.77 za jedlo,teda aj polievka aj druhe.My si objednavame asi z 5tich jedal.Mame v praci jedalen a varia nam.Takze vzdy miniem tak do 40eur mesacne za stravu.
@lizatko1009 len si prepočítaj náklady, co ta to stoji. A nezabudni hlavne naratat svoj čas. Ten je najdrahsi.
Cize kvôli nejakým usetrenym 2€ si ja radšej pozriem ten Dunaj (aj keď ho nepozerám)
@anonym_2091c4 urcite nie, sme traja co sa stravujeme doma a fakt ušetrené 100vky,viem co nam chuti, ziadne vytiahnute z mraznicky obalene už pred pol rokom sprostosti, maso z metra z Rumunska a spol. My sme ludia, ktorí nemusia mat kazdy den maso a maso. My si pochutime aj na dobrom granatire ako napríklad dnes a hlavne viem co tam dam a s akymi rukami a kde varim. A casovo je to jedna hlúposť v TV, ktoru mi nepozerame.
@anonym_2091c4 Ake náklady preboha?Ja nechcem byť sprostá,ale niektoré ženy su skôr lenivé,preto doma nevaria,alebo minimum.Alebo majú na to mamky a svokry.
@anonym_2091c4 urcite nie, sme traja co sa stravujeme doma a fakt ušetrené 100vky,viem co nam chuti, ziadne vytiahnute z mraznicky obalene už pred pol rokom sprostosti, maso z metra z Rumunska a spol. My sme ludia, ktorí nemusia mat kazdy den maso a maso. My si pochutime aj na dobrom granatire ako napríklad dnes a hlavne viem co tam dam a s akymi rukami a kde varim. A casovo je to jedna hlúposť v TV, ktoru mi nepozerame.
@lizatko1009 Ja s tebou súhlasím.Ja napr. do granatiru davam aj slaninku,takže aj tam je masko. 😅
Kto chce,vie navariť.Len vieš,je veľa žien,ktorým sa to nechce a ani to nevedia.By si sa čudovala koľké staršie od teba varia horšie ako niekde v škol.jedálni.Nie je nad domácich stravníkov,ktorí zjedia celý tanier a ešte ta aj pochvália. 🙃
@anonym_2091c4 Ake náklady preboha?Ja nechcem byť sprostá,ale niektoré ženy su skôr lenivé,preto doma nevaria,alebo minimum.Alebo majú na to mamky a svokry.
@karolina196 ja na rozdiel od teba nie som otrokom, aby som aj po práci stala za hrncami. Tiez mam narok na oddych. A pýtaš sa ze aké náklady? Tak to je v tom prípade akákoľvek debata s tebou uplne zbytocna.
@karolina196 ja na rozdiel od teba nie som otrokom, aby som aj po práci stala za hrncami. Tiez mam narok na oddych. A pýtaš sa ze aké náklady? Tak to je v tom prípade akákoľvek debata s tebou uplne zbytocna.
@anonym_2091c4 Moja milá,my máme vsetko na elektriku,takže mi je úplne jedno,ze zapnem nejaky spotrebič navyše.A určite to zere menej ako obed za 12e kazdý den..
@lizatko1009 Ja s tebou súhlasím.Ja napr. do granatiru davam aj slaninku,takže aj tam je masko. 😅
Kto chce,vie navariť.Len vieš,je veľa žien,ktorým sa to nechce a ani to nevedia.By si sa čudovala koľké staršie od teba varia horšie ako niekde v škol.jedálni.Nie je nad domácich stravníkov,ktorí zjedia celý tanier a ešte ta aj pochvália. 🙃
@karolina196 asi tak... ja robím taky zapekaný
@anonym_2091c4 😂😂😂😂

2,50 v skolskej jedalni - polievka + druhe + salat + ovocie 😅 . Aspon nejaka vyhoda skolstva pri tych platoch. Predtym som si radsej kazdy den nosila. 10e za nieco,co nevedia ani uvarit poriadne,pokazde to chuti inac,som odmietla davat