icon

Koľko vás stojí Barf strava mesačne?

1. okt 2024

Ahoj. Koľko € vás vyjde Barf na mesiac?

Strana
z2
jankasmejka
2. okt 2024

Ale aj 5 kg psovi môžte dať a to je rozdiel.

nelka93
2. okt 2024

Mňa by zaujímalo ako to riešite s varenými jedlom ale už osolenej. Aj to dávate psovi? Lebo teda soľ a pes mi nejde moc dokopy. Ale teda k otazke, nebarfujem úplne, ale dostáva granulky a plus bezne surovú zeleninu alebo odrezky keď sa varí. Na sumu to prepočítané nemám, keďže dostáva popri vareni

n1982
2. okt 2024

Mam 2 nks, jeden ma 25 kg druhy 20kg je to stena odrastenejsie, krmna davka pre mensieho je 1 kg rozdelena do 2 davok dennych, krmna davka pre vacsieho je cca 400g lebo je to starsi psik. Kupujeme od firmy zo Sebedrazia 2 kg hovadzie mlete s vnutornostami a ciste hovadzie sem tam srdcia a drzky, mesacne na oboch je to do max 200e. Mame s tym vyborne skusenosti, barfujeme uz viac ako 10 rokov, su vo vybornej konficii a zdravotne tiez super. Neratam oleje, vitaminy a pripadne sem tam kolagen ci kryl a drozdie. Do barfu pridavam len zeleninu prip male kusky jablka, aj to nie vzdy.

akvi
2. okt 2024

@nelka93 ja som už napísala, odoberam predtým, ako solim a korením. Osolené sú zbytky. Bavíme sa o dvoch zemiakovh, kúsku zeleniny raz za čas, keď niekto nedoje. Varené mäso ja nedávam vôbec. Kosti tiež nie. Áno, soľ škodí, ale tiež si nemyslím, že môže uškodiť to minimálne množstvo, ktoré náš pes skonzumuje. Btw , má 10 rokov a nikdy nebol chorý a má takú kondičku, že si každý myslí, že je to mladý pes.

dobryden
3. okt 2024

@akvi ale prosím ta co sa tým zaoberať,ako keby túto tieto ženy tiež nesolili a nejedli žiaden cukor ani rafinovaný,to tiež škodí ľudskému organizmu a o eckach a plášťoch vo vode,vzduchu ani nehovorím.A tieto ženy riešia osolené žrádlo pre psa,stále lepšie ako suché granule.Nas normálne dozerie po mojich deťoch,prasa nemáme,takže dostane pes a sliepky a ide sa za tým potrhat.Nie je to každý deň ale ak ostane po deťoch tak takto recyklujem,lepšie ako vyhodiť do kontajnera

misar421
9. okt 2024

Mám dvoch psov jeden zje mesačne cca 84kg mäsa a druhý cca 30kg takže + - pre oboch ma to mesačne vyjde zhruba 680 €

Strana
z2