icon

Kolobežka hodená do rieky vyvoláva diskusiu

elenajezova
3. feb 2024

Čo by ste na to povedali? Ja to tak nemám rada... 😴

Kolobežka hodená do rieky vyvoláva diskusiu
kikulienka94
3. feb 2024

čo to je?

sissy27
3. feb 2024

@elenajezova ak je to kolobezka v potoku, tak kontaktovat miestny odbor zivotneho prostredia, pripadne prevadzkovatela kolobezky (ak je to teda to co si myslim).
Tato diskusia je inak bezpredmetna, nikto z nas tam teraz nepobezi cistit potok.

reanda
3. feb 2024

ze aky krasny potok

beatrixx1525
3. feb 2024

Omg kolobežka...ja som myslela že sa tam niekto potápa a trčí mu šnorchel z tej plytčiny 😂😂

babababka
3. feb 2024

@beatrixx1525 tiež som tam videla potápača.

stanulienkat
3. feb 2024

Povedala by som na to, že ľudia sú neskutočné prasata.

pe_mi
3. feb 2024

@elenajezova ja že dron 😆 každý niečo iné
Ale k veci , tie kolobežky by som z fleku zrušila.su všade tam,kde nemajú byť.

niekto2hy
3. feb 2024

Maju nato firmu,ktora ich zbiera.

nancyb
3. feb 2024

@niekto2hy neviem ci zbiera už pár mesiacov nám pred bytovkou "leží" jedna kolobežka a nikto sa k nej nehlási 😀

elenajezova
autor
3. feb 2024

Áno, kolobežka v rieke Nitre. Prvé, čo mi napadlo bolo... Ako to môže niekto urobiť? Hodiť kolobežka do rieky? Však to je totálna neucta ku všetkému... Životnému prostrediu, kolobežke... Ako k tomu tá kolobežka príde. Neznášam takýchto ľudí, ktorí ničia bezdôvodne cudzie, a aj trebárs vlastné veci...

elenajezova
autor
3. feb 2024

Totálna neucta k veciam. Ach jaj...

elenajezova
autor
3. feb 2024

@stanulienkat presne tak, tiež si myslím.

evaachesa
3. feb 2024

Uff a koľko krát si takéto niečo objavila že píšeš že to tak nemáš rada? Snáď to v Nitre nemáte na dennom poriadku. 😳

galganka
3. feb 2024

V drvivej väčšine prípadov tie kolobežky ničia a dávajú na debilné miesta ľudia, ktorí sa na nich nevozia, ale údajne im neskutočne strpčujú život. Už sme sa na nich dávno nevozili, ale po jazde bolo treba zdokumentovať, kde sme odparkovali. A už xyz-krát sme videli, ako ich nevoziči zhadzujú, kopú do nich a pod. Tuná je ďalšia ukážka ľudského neznážania v praxi.

reanda
3. feb 2024

@galganka kazdy neznasa nieco ine, niekto kolobezky, niekto ludi, co ich hadzu do potoka.. neznasanie je to furt to iste 😀

sissy27
4. feb 2024

@elenajezova ako to moze niekto urobit? No celkom jednoducho - to si takto vykracujes nadranom rezkym krokom z nedalekeho pohostinstva po tom, ako zdolas 26 boroviciek a 7 velkych piv, ked tu z nicoho nic na teba zautoci cudzia 🛴 ale si silny chlap, ktory sa nicoho neboji, ani dvojkolesoveho zuriveho tatosa, nuz sa pustis statocne do boja az kym toho darebaka neutopis v blizkej rieke a vitazne odkracas domov 🤪 nejak tak napriklad, ale neviem, nebola som pri tom.

heln
4. feb 2024

@elenajezova tak ju vytiahni a poskytni jej prvu pomoc.
mne je sumak, ci je prave tato kolobezka nieci poskodeny majetok a absolutne ma to netrapi. ano, to je jeden pohlad na vec, ze nasa slovenska spolocnost si nic nevazi a uz vobec nie zdielany majetok. druha vec je, ze ich pouzivaju deti, ktore nemaju na to vek, ti co ich pouzivaju ich nevedia normalne odparkovat, aby nezavadzali, nedodrziavaju dopravne predpisy, chodia na nich rychlo a bezpecnostne prvky ako prilba a reflexne prvky nula bodov. jazda na nich je aj nebezpecna, bolo uz vela umrti. aj u nas podnapity chlapik isiel na nej v noci, natrafil na vymol, hlava rozbita a bolo po nom.
takze vo mne kolobezka v potoku nenyvolava ziadne pocity.