icon

Kostíci. Vymením obrázky

alana1111
26. mar 2010

určite kupujete jogurty a preto sa chcem opýtať či náhodou nemáte viac rovnakých obrázkov zo značiek.mne sa tak podarilo kúpiť a rada by som vymenila: obytnú zónu,kruhový objazd,železničné priecestie so závorami za iné

liliandax
24. nov 2013

kocky, potrebujem hnedeho medveda a tigra, nemate niekto? 🙂

lukavicka
24. nov 2013

jA som si rovnake vzdy menila v obchode alebo rovno pozrela vzdy som sa spytala ci mozem a nemala som stym ziadny problem

lukavicka
24. nov 2013

samozrejme aj tak je niekedy niektore tazko zohnat

liliandax
25. nov 2013

@soonka ak este potrebujes tu magnetku s konikom, tak ja ju mam

micimacko
25. nov 2013

Mamičky, nemate chýbajúcu magnetku nahodou? My mame navyše tigra, lisku, tulena a deer .

micimacko
25. nov 2013
micimacko
25. nov 2013
janulkka
25. nov 2013

ahojte.. mám veľa magnetiek navyše...... krokodíl, condor, medvede,ťavu,pandu, žraloka,tuleň,bizon, jaguar, bocian, orangutan,koalu,slona,koritnačku,jeleň,lev,.. za poštovné 🙂

janulkka
25. nov 2013

@berus222 aojko ja mám condora.... 🙂

janulkka
25. nov 2013

@adri266 ak chceš, ja ti pošlem všetky magnetky s kostíkov .. príšerky.. mne ich netreba....

janulkka
25. nov 2013

@misiaksl aké magnetky konkrétne potrebuješ??? mám veľa kostíkov (príšerky aj mapu zvierat)

berus222
25. nov 2013

@janulkka uz sme mali v jogurte, dakujem

berus222
25. nov 2013

@micimacko zajaca mam ak chces. za postovne poslem

retka
26. nov 2013

Ahoj , ak niekomu chýba do minulej série, radi pomôžeme,alebo vymeníme za zvieratka.

janulkka
26. nov 2013

@retka ahojko, ja mám pre teba polárneho medveda, bociana, condora, jaguara, delfína, tuleňa... čiže 6 magnetiek zo 7 mich...

retka
26. nov 2013

@janulkka Ahoj, tak to je super, ako sa dohodneme, vymeníme , alebo kúpim,

berus222
27. nov 2013

@retka ja ma velerybu ak chces

bibes
27. nov 2013

Ahojte, chyba nam elephant a deer, vsetko ostatne mame aj viackrat, ma niekto obe na vymenu?

dadka74
30. nov 2013

Ahojte by my poprosili, ak by niekto mal na výmenu losa, líšku, Deer, krokodíla,ťavu,pandu,slona,opicu,pinguinov, žraloka, tuleňa, jaguára, bociana a ľadového medveďa. Na výmenu máme tuleňa, kosatku(orca) a kenguru.
Ďakujeme 🙂

cililinka12
30. nov 2013

Ahojte kúpim magnetku bociana to je posledná čo nám chýba ak dakto máte ozvite sa prosím.

melilili
2. dec 2013

Predám komplentne 24 ks magmetiek - mapa zvierat

julianus
3. dec 2013

@janulkka ahojky potrebovali by sme tieto magnetky: sob polarny medveď jeleň zajac bocian orangutan koala klokan . Ak máš niektoré z nich moju dcéru by to veľmi potešilo

zuzankazuzuliq
6. dec 2013

@dadka74 Ahoj, poradím Ti: deer je jeleň... :D

konvalinka14
7. dec 2013

Ahojte, uz nam chyba posledna magnetka zvieratiek - kosatka mysli. Mam na vymenu bizona a orangutana. Alebo z priserok 27 a 29.

dru7
8. dec 2013

@berus222
ahoj, neviem či je to vôbec ešte aktuálne, ale podľa Tvojej fotky z novembra mám pre Teba ľadového medveďa aj pandu. A nám chýba z Tvojich čo máš navyše : lev, jeleň a bizón... a tuším aj koala 🙂

berus222
8. dec 2013

@dru7 ahoj. dakujem, ale uz mame vsetky. ale ak chces, leva, jelena a bizona poslem za postovne. ak chces, napis so ip adresu

mirkanaty
9. dec 2013

@snnam ahoj,ak je to este aktualne,zobrala by som vsetky 🙂

mirkanaty
9. dec 2013

Ahojte,amte niekto magnetky navyse? nam este vela chyba..a na vymenu mame bizona,lisku a tucniaka..dakujem

snnam
9. dec 2013

@mirkanaty to co bolo naposledy už aktualne nie je, ale mavyše mám korytnačku, Ťavu a hnedeho medveďa, ak pomôýe pošlem

fideska
10. dec 2013

@mirkanaty mam soba, jelena, korytnacku, zraloka ak potrebujes.