Kostíci. Vymením obrázky
určite kupujete jogurty a preto sa chcem opýtať či náhodou nemáte viac rovnakých obrázkov zo značiek.mne sa tak podarilo kúpiť a rada by som vymenila: obytnú zónu,kruhový objazd,železničné priecestie so závorami za iné
jA som si rovnake vzdy menila v obchode alebo rovno pozrela vzdy som sa spytala ci mozem a nemala som stym ziadny problem
samozrejme aj tak je niekedy niektore tazko zohnat
Mamičky, nemate chýbajúcu magnetku nahodou? My mame navyše tigra, lisku, tulena a deer .
ahojte.. mám veľa magnetiek navyše...... krokodíl, condor, medvede,ťavu,pandu, žraloka,tuleň,bizon, jaguar, bocian, orangutan,koalu,slona,koritnačku,jeleň,lev,.. za poštovné 🙂
Ahojte, chyba nam elephant a deer, vsetko ostatne mame aj viackrat, ma niekto obe na vymenu?
Ahojte by my poprosili, ak by niekto mal na výmenu losa, líšku, Deer, krokodíla,ťavu,pandu,slona,opicu,pinguinov, žraloka, tuleňa, jaguára, bociana a ľadového medveďa. Na výmenu máme tuleňa, kosatku(orca) a kenguru.
Ďakujeme 🙂
Ahojte kúpim magnetku bociana to je posledná čo nám chýba ak dakto máte ozvite sa prosím.
Predám komplentne 24 ks magmetiek - mapa zvierat
@dadka74 Ahoj, poradím Ti: deer je jeleň... :D
Ahojte, uz nam chyba posledna magnetka zvieratiek - kosatka mysli. Mam na vymenu bizona a orangutana. Alebo z priserok 27 a 29.
Ahojte,amte niekto magnetky navyse? nam este vela chyba..a na vymenu mame bizona,lisku a tucniaka..dakujem

kocky, potrebujem hnedeho medveda a tigra, nemate niekto? 🙂