icon

Kostíci. Vymením obrázky

alana1111
26. mar 2010

určite kupujete jogurty a preto sa chcem opýtať či náhodou nemáte viac rovnakých obrázkov zo značiek.mne sa tak podarilo kúpiť a rada by som vymenila: obytnú zónu,kruhový objazd,železničné priecestie so závorami za iné

liliandax
•
24. nov 2013

kocky, potrebujem hnedeho medveda a tigra, nemate niekto? 🙂

lukavicka
•
24. nov 2013

jA som si rovnake vzdy menila v obchode alebo rovno pozrela vzdy som sa spytala ci mozem a nemala som stym ziadny problem

lukavicka
•
24. nov 2013

samozrejme aj tak je niekedy niektore tazko zohnat

liliandax
•
25. nov 2013

@soonka ak este potrebujes tu magnetku s konikom, tak ja ju mam

micimacko
•
25. nov 2013

Mamičky, nemate chýbajúcu magnetku nahodou? My mame navyše tigra, lisku, tulena a deer .

micimacko
•
25. nov 2013
micimacko
•
25. nov 2013
janulkka
•
25. nov 2013

ahojte.. mám veľa magnetiek navyše...... krokodíl, condor, medvede,ťavu,pandu, žraloka,tuleň,bizon, jaguar, bocian, orangutan,koalu,slona,koritnačku,jeleň,lev,.. za poštovné 🙂

janulkka
•
25. nov 2013

@berus222 aojko ja mám condora.... 🙂

janulkka
•
25. nov 2013

@adri266 ak chceš, ja ti pošlem všetky magnetky s kostíkov .. príšerky.. mne ich netreba....

janulkka
•
25. nov 2013

@misiaksl aké magnetky konkrétne potrebuješ??? mám veľa kostíkov (príšerky aj mapu zvierat)

berus222
•
25. nov 2013

@janulkka uz sme mali v jogurte, dakujem

berus222
•
25. nov 2013

@micimacko zajaca mam ak chces. za postovne poslem

retka
•
26. nov 2013

Ahoj , ak niekomu chýba do minulej série, radi pomôžeme,alebo vymeníme za zvieratka.

janulkka
•
26. nov 2013

@retka ahojko, ja mám pre teba polárneho medveda, bociana, condora, jaguara, delfína, tuleňa... čiže 6 magnetiek zo 7 mich...

retka
•
26. nov 2013

@janulkka Ahoj, tak to je super, ako sa dohodneme, vymeníme , alebo kúpim,

berus222
•
27. nov 2013

@retka ja ma velerybu ak chces

bibes
•
27. nov 2013

Ahojte, chyba nam elephant a deer, vsetko ostatne mame aj viackrat, ma niekto obe na vymenu?

dadka74
•
30. nov 2013

Ahojte by my poprosili, ak by niekto mal na výmenu losa, líšku, Deer, krokodíla,ťavu,pandu,slona,opicu,pinguinov, žraloka, tuleňa, jaguára, bociana a ľadového medveďa. Na výmenu máme tuleňa, kosatku(orca) a kenguru.
Ďakujeme 🙂

cililinka12
•
30. nov 2013

Ahojte kúpim magnetku bociana to je posledná čo nám chýba ak dakto máte ozvite sa prosím.

melilili
•
2. dec 2013

Predám komplentne 24 ks magmetiek - mapa zvierat

julianus
•
3. dec 2013

@janulkka ahojky potrebovali by sme tieto magnetky: sob polarny medveď jeleň zajac bocian orangutan koala klokan . Ak máš niektoré z nich moju dcéru by to veľmi potešilo

zuzankazuzuliq
•
6. dec 2013

@dadka74 Ahoj, poradím Ti: deer je jeleň... :D

konvalinka14
•
7. dec 2013

Ahojte, uz nam chyba posledna magnetka zvieratiek - kosatka mysli. Mam na vymenu bizona a orangutana. Alebo z priserok 27 a 29.

dru7
•
8. dec 2013

@berus222
ahoj, neviem či je to vôbec ešte aktuálne, ale podľa Tvojej fotky z novembra mám pre Teba ľadového medveďa aj pandu. A nám chýba z Tvojich čo máš navyše : lev, jeleň a bizón... a tuším aj koala 🙂

berus222
•
8. dec 2013

@dru7 ahoj. dakujem, ale uz mame vsetky. ale ak chces, leva, jelena a bizona poslem za postovne. ak chces, napis so ip adresu

mirkanaty
•
9. dec 2013

@snnam ahoj,ak je to este aktualne,zobrala by som vsetky 🙂

mirkanaty
•
9. dec 2013

Ahojte,amte niekto magnetky navyse? nam este vela chyba..a na vymenu mame bizona,lisku a tucniaka..dakujem

snnam
•
9. dec 2013

@mirkanaty to co bolo naposledy už aktualne nie je, ale mavyše mám korytnačku, Ťavu a hnedeho medveďa, ak pomôýe pošlem

fideska
•
10. dec 2013

@mirkanaty mam soba, jelena, korytnacku, zraloka ak potrebujes.