icon

Kostíci. Vymením obrázky

alana1111
26. mar 2010

určite kupujete jogurty a preto sa chcem opýtať či náhodou nemáte viac rovnakých obrázkov zo značiek.mne sa tak podarilo kúpiť a rada by som vymenila: obytnú zónu,kruhový objazd,železničné priecestie so závorami za iné

jarka87
10. dec 2013

@konvalinka14 prosim prosim - nepredas mi toho bizona? - to je poslende, prosim :(

jarka87
10. dec 2013

@mirkanaty prosim, posledna nam chyba bizon. a mam navyse: jelen a zralok.

konvalinka14
10. dec 2013

@jarka87 uplne v pohode....podarujem.

jarka87
10. dec 2013

@konvalinka14 dakujem, si zlata, pisem ip 🙂

mirkanaty
10. dec 2013

@jarka87 v pohode sa mozeme dohodnut,napiste mi adresu do ip a poslem ho..my nemame ani jeno z tych co mate na vymenu 🙂

jarka87
10. dec 2013

@mirkanaty uz som pisala konvalinke - uvidim ako sa ozve. 🙂 dam urcite vediet. dakujem

evahorina
11. dec 2013

Ahojte, má ešte niekto magnetky z pirátskeho pokladu? pár kusov nám ešte chýba a dcérka teraz chce s tým hrať 🙂

evahorina
11. dec 2013

@zuzana909 Ahoj, máš ešte tie magnetky z pirátskeho polostrova? Potrebovla by som lebku, kraba a to s tým dievčatkom.

zuzana909
11. dec 2013

@evahorina ahoj, magnetky pokladu už nemám

evahorina
11. dec 2013

@zuzana909 dakujem

mirkanaty
11. dec 2013

@snnam ak je to este aktualne,tak by mi to pomohlo 🙂 dakujem

snnam
11. dec 2013

@mirkanaty posli adresu do ip

coni84
12. dec 2013

Ahojte.ja by som potrebovala ešte ťavu,tuleňa,jaguara a klokana na výmenu mám tiger,zajac,žralok,kosatka,slon,bizon ,panda a kondor..ak by ste niektorá mala,rada vymením 😀

misiaksl
12. dec 2013

@coni84 ahoj, mozem ti vymenit jaguara za kosatku 🙂 a tigra, kosatku a zajaca by som dokupila 🙂

coni84
12. dec 2013

@misiaksl a to chceš dve kosatky? ale inak môže byť 😀

misiaksl
12. dec 2013

@coni84 nie, iba jednu. Az potom som si vsimla a uz som nechcela dopisovat 🙂 mozes mi napisat do ip ako by sme sa dohodli na cene?

anaidka
12. dec 2013

@evahorina my mame este nejake

katica06
12. dec 2013

ahoj, pounúkam na výmenu magnetky z kostíkov slona, žraloka, tigra, zajaca,pandu, ťavu, kondora a tučniaka. Potrebujeme ľadového medveda, hnedého medveda, bociana, jaguara, leva, korytnačku , kosatku, tuleňa a jeleňa

misiaksl
12. dec 2013

@katica06 ahoj, mozem ti vymenit leva a jelena, za tavu a tucniaka

evahorina
12. dec 2013

@anaidka máme tieto

anaidka
13. dec 2013

@evahorina pozriem ti cez den ktore mame my a dam ti vediet

saskia090
13. dec 2013

ahojte mam na vymenu magnetky mapa zvierat : krokodíl,koala, jeleň, los , korytnačka a chybaju mi este : zajac,tiger, panda,bizon a kondor 🙂

evahorina
13. dec 2013

@anaidka ďakujem

vall1319
13. dec 2013

ahojte, potrebovali by sme tučniakov a kondora.....

tiburon1
15. dec 2013
Používateľ tiburon1 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od tiburon1.

Ahojte,potreboval by som tieto magnetky : Los , Polárny Medveď , Zajac , Bizon , Lev , Klokan , Kosatka
Na výmenu mám tieto : Žralok , Tučniak , Medveď , Condor , Korytnačka , Jeleň , Krokodíl , Ťava , Jaguar , Orangutan , Panda , Tuleň
Najlepšie ak by niekto mal všetky čo potrebujem,alebo aspoň 4 a viac
Po jednej sa to neoplatí vymieňať

janulkka
16. dec 2013

Ahojte mám aligátora, condora, medveďa- hnedého, pandu, korytnačku, žraloka, tuleňa, jaguara, slona, koalu, losa (moose).... za poštovné 🙂

kmkke
16. dec 2013

@janulkka Okrem žraloka by som vzala všetko 😀

janulkka
17. dec 2013

@kmkke ok, píšem IP

tiburon1
18. dec 2013
Používateľ tiburon1 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od tiburon1.

Ahojte ak by ešte niekto potreboval príšerky ( takmer celá séria ) vymením za magnetky z mapy zvierat

lenocka65
18. dec 2013

Ja som si kupila kostikov v tescu a vybrala takych ktorych som potrebovala nikto nenamietal 😉 synator ma co papkat aj s cim sa hrat