Kostíci. Vymením obrázky
určite kupujete jogurty a preto sa chcem opýtať či náhodou nemáte viac rovnakých obrázkov zo značiek.mne sa tak podarilo kúpiť a rada by som vymenila: obytnú zónu,kruhový objazd,železničné priecestie so závorami za iné
@jarka87 uplne v pohode....podarujem.
@konvalinka14 dakujem, si zlata, pisem ip 🙂
Ahojte, má ešte niekto magnetky z pirátskeho pokladu? pár kusov nám ešte chýba a dcérka teraz chce s tým hrať 🙂
Ahojte.ja by som potrebovala ešte ťavu,tuleňa,jaguara a klokana na výmenu mám tiger,zajac,žralok,kosatka,slon,bizon ,panda a kondor..ak by ste niektorá mala,rada vymením 😀
ahoj, pounúkam na výmenu magnetky z kostíkov slona, žraloka, tigra, zajaca,pandu, ťavu, kondora a tučniaka. Potrebujeme ľadového medveda, hnedého medveda, bociana, jaguara, leva, korytnačku , kosatku, tuleňa a jeleňa
ahojte mam na vymenu magnetky mapa zvierat : krokodíl,koala, jeleň, los , korytnačka a chybaju mi este : zajac,tiger, panda,bizon a kondor 🙂
ahojte, potrebovali by sme tučniakov a kondora.....
Ahojte,potreboval by som tieto magnetky : Los , Polárny Medveď , Zajac , Bizon , Lev , Klokan , Kosatka
Na výmenu mám tieto : Žralok , Tučniak , Medveď , Condor , Korytnačka , Jeleň , Krokodíl , Ťava , Jaguar , Orangutan , Panda , Tuleň
Najlepšie ak by niekto mal všetky čo potrebujem,alebo aspoň 4 a viac
Po jednej sa to neoplatí vymieňať
Ahojte mám aligátora, condora, medveďa- hnedého, pandu, korytnačku, žraloka, tuleňa, jaguara, slona, koalu, losa (moose).... za poštovné 🙂
Ahojte ak by ešte niekto potreboval príšerky ( takmer celá séria ) vymením za magnetky z mapy zvierat
Ja som si kupila kostikov v tescu a vybrala takych ktorych som potrebovala nikto nenamietal 😉 synator ma co papkat aj s cim sa hrat

@konvalinka14 prosim prosim - nepredas mi toho bizona? - to je poslende, prosim :(