Kostíci. Vymením obrázky
určite kupujete jogurty a preto sa chcem opýtať či náhodou nemáte viac rovnakých obrázkov zo značiek.mne sa tak podarilo kúpiť a rada by som vymenila: obytnú zónu,kruhový objazd,železničné priecestie so závorami za iné
Ahojte. Ja potrebujem posledné tri magnetky mapy sveta : ťava,klokan,tuleň
Na výmenu máme : bizón,kondor,jaguár,kosatka,bocian,slon,lev,tiger,orangutan,žralok a panda
Ahojte, ťavu a klokana niekto na vymenu nemate? mozem ponuknut na vymenu zraloka, tulena, kosatku, medveda hnedeho, medveda ladoveho, losa, srnca ci daniela, lisku a zajaca, niektore mam aj viac ks...
Ahojte, zbierame so synom magnetky zvieratká /terajšia séria/, aj vymeníme, aj odkúpime. Ďakujem
Zbieram magnetky zvieratiek z kostikov a chybaju nam uz len bizon, bocian, tiger a pandy. Navyse mam len kosatku. Ma niekto napredaj?
ahoj, pounúkam na výmenu magnetky z kostíkov slona, žraloka, tigra, zajaca,pandu, ťavu, bociana, ladového medveda, orangutana, koalu a tučniaka. Potrebujeme hnedého medveda,jaguara, korytnačku , kosatku.
ahojte potrebovali by sme magnetku Leva a na vymenu mame hnedeho medveda.
@coni84 vsimla som si ze mas leva, mas len na vymenu?
a este nam chyba z Monsterov cislo 20 ak by niekto mal.. dakujem
@papalinka7 ahoj mam len na vymenu,aj by som predala,ale po jednom kuse sa to velmi neoplati 🙂
Ahojte,my mame na vymenu bizona,tigra,tucniaka,tavu,lisku a losa.. Potrebujeme kosatku,tulena, orangutana, kenguru,hnedeho medveda..dakujem
ahoj aj my mame na vymenu magnetky lenze nie su ani ocislovane tak ani neviem ake potrebujeme ☹((((
na vymenu mame: bizon, tiger, slon, orangutan, medved, jaguar, jelen a delfin 🙂
Uz mi chyba iba bocian, vymenim za kosatku, kto ma zaujem?
Ahojte, potrebujeme bociana, losa a leva. Na výmenu máme: tiger, ťava, klokan, tuleň, kosatka, zajac, medveď hnedý, orangutan, jaguár, tiger, žralok. Prosím IP 🙂 Ďakujem.
Ahojte,potreboval by som tieto magnetky : Los , Bizon , Lev , Klokan
Na výmenu mám tieto : Žralok , Tučniak , Medveď , Condor , Korytnačka , Jeleň , Krokodíl , Ťava , Jaguar , Orangutan , Panda , Tuleň , Tiger , Bocian , Slon
Najlepšie ak by niekto mal všetky 4 čo potrebujem.
Po jednej sa to neoplatí vymieňať
na vymenu mame: bizon, tiger, slon, orangutan, medved, jaguar, jelen a delfin
@evahorina my máme
@pipinulkaa super!!! chýbajú nám obe horné rohy, diel na ktorom je nápis "klad", na ktorom je lebka a tri hviezdy.
@evahorina idem sa pozriet oki? dam vediet 🙂
@evahorina a tieto nove zvierata vy nahodou nemate nejake navyse?
Ahojte zbierame zvieratka, chceli by sme vymenit
Potrebujeme: zajac, slon, medved hnedy, zraľok a koala
Ponukame: pandu, korytnacku 2 ks, bocian, tava, liska 2 ks, lev, los2ks

@bemifa máte ešte magnetky z pirátskeho pokladu?