Kostíci. Vymením obrázky
určite kupujete jogurty a preto sa chcem opýtať či náhodou nemáte viac rovnakých obrázkov zo značiek.mne sa tak podarilo kúpiť a rada by som vymenila: obytnú zónu,kruhový objazd,železničné priecestie so závorami za iné
ahoj mam, zajtra to pozriem ake potrebujem ja 🙂
@didi28
@pipinulkaa dobre prosim pozri sa...a daj vediet..dakujem..potrebujem len jaguara
Ahojte baby, mam nazvys priserky cisla > 14,16,19, 29. A magnetky z mapy zieratiek kostici : zralok,zajac, bocian, aligtor. Dakujem.
Ahojte, ak niekto potrebuje mame Klokana, tučniaka a losa. Pošleme za poštovné ;)
Predám komplentne 24 ks magmetiek - mapa zvierat
@pipinulkaa Ahoj, nám chýba orangutan a jeleň (deer) a môžem ti vymeniť za zajaca, klokana a tuleňa, čo ti chýbajú, hm? Dalo by sa? 🙂
Ahojte, ak by ste niekto potrebovali, tak ja mám navyše koalu, žraloka, tuleňa, korytnačku, kosatku, tučniaka, bociana, slona, líšku, bizóna a muflóna. A ešte aligátora a ťavu 🙂 Ak by mal niekto záujem, tak pošlem za poštovné.
@pipinulkaa Ahoj, ja mam zaujem o medveda hnedeho ale nemam nic na vymenu mam len take ako uz mas, vieme sa dohodnut aj za postovne ?
@pipinulkaa ahoj,ja by som od vas potrebovala kosatku..dohodneme sa nejako? dakujem
@mirkanaty mate nieco aj vy na vymenu?
@anig oki, len ja neviem po com tie magnetky idu 🙂
@tina14283 a po com sa zvyknu predavat magnetky? bo ja nemam ani sajnu 😀
@pipinulkaa ja tiež netuším ☹ ja som to len teraz tých pár chýbajúcich začala zháňať pre malú..
@anig zeny pisu ze kus zvyknu dawat po 0.30 tak newiem moze byt?
@pipinulkaa mam tucniaky,lisku a orangutana...

@janulkka ahoj,chcem sa spytat ci este mate nejake zvieratka..potrebovala by som tulena a medveda..dakujem