Kostíci. Vymením obrázky
určite kupujete jogurty a preto sa chcem opýtať či náhodou nemáte viac rovnakých obrázkov zo značiek.mne sa tak podarilo kúpiť a rada by som vymenila: obytnú zónu,kruhový objazd,železničné priecestie so závorami za iné
akoze nic v zlom, ale zda sa mi to absurdne, 2 x denne vypisovat, ze PREDAS nieco, co je zadara a najma, ked su tu maminy, ktore su na MD a ked chcu spravit detom radost magnetkou do zbierky, aby platili za ne?! postu samozrejme, ale takyto predaj ja raz nepochopim
tot, je to len moj nazor 😎 ak sa niekto najde, kto je ochotny kupit, palec hore
Ahojte, potrebujeme už iba leva a za neho vieme ponúknuť: aligátora, bieleho medveďa, kondora a tigra. Vedel by nám niekto pomôcť?
ahojte, mam nazvys magnetky mapy zvierat : zralok, bocian, zajac, krokodil, tavu...kto by mal zaujem..dam aj vsetky naraz....dakujem
ahojte..k magickeho hradu nam chyba uz len ta biela pani ...ak niekto ma ponuknite ,na vymenu mam uplne spodne rohove strasidlo BUBO (vlavo) aj to prave rohove spodne 🙂
@sandrocko Ahoj, obrazok som nasla niekde na nete /nie na webe kostici.sk/ , skus napr. toto https://www.flanger.sk/predam?q=magnetky
Ahoj, mám tieto z mapy zvierat na darovanie:
4x los, 2x slon, tiger, tučniaky, korytnačka, aligátor, líška, medveď , jaguár.
Anna
@retka Ahoj,máš ešte leva? a náhodou klokana.Vďaka
Tibor
@pipinulkaa tieto poprosím
Ahojte,potrebujem už len 2 magnetky z mapy zvierat a to Lev a Klokan .
Na výmenu mám tieto : Žralok , Tučniak , Condor , Korytnačka , Jeleň , Krokodíl , Ťava , Panda , Tuleň , Tiger , Slon
Na výmenu mám aj príšerky alebo billa nálepky.
Ďakujem
Kostici mapa zvierat mam los, medved, bocian, tava, slon, tucniaci, koala. Kto este potrebuje?
Mám všetky magnetky - MAPA ZVIERAT aj po viac ks .
Mám všetky magnetky - PRÍŠERKY aj po viac ks

ahoj , nepotrebujete niekto tieto magnetky?